Alessio, finalistul X Factor România 2014, cântă în română, piesa “O jumătate” alături de NiCK, fostul component al trupei N&D.

Exclus de Ștefan Bănică Jr din concurs, readus pe ultima sută de metri în Galele Live X Factor, Alessio Paddeu, italianul care a vrăjit-o pe Delia, nu a plecat din România.

Artistul a decis să învețe limba română atât de bine încât să lanseze o piesă în română, alături de Nick, nimeni altul decât fostul partener de trupă al juratei Delia.

Acum, că vara tocmai s-a încheiat, îndrăgitul artist, NiCK doreşte ca fanii săi să se acomodeze mai uşor cu toamna, astfel că le-a pregătit o surpriză, a încărcat pe contul personal de YouTube o nouă piesă, “O jumătate”.

Această melodie de dragoste este o reuşită colaborare cu italianul Alessio Paddeu, cunoscut în România datorită participării la X Factor, unde a ajuns până în finală, culmea, chiar în echipa fostei colege a lui NiCK, Delia.

“O jumătate” este compusă şi produsă în studioul Ok Production chiar de NiCK, având un sound diferit de cel cu care ne obişnuise cântăreţul, pop rock. Această piesă este o răsplată pentru cei care îi urmăresc activitatea pe reţelele de socializare.

“A fost o plăcere să colaborez cu un artist talentat precum Alessio. Voiam să vă mulţumesc vouă, fanilor că-mi sunteţi alături, aşadar sper să va placă “O jumătate” şi pregătiţi-va pentru un nou single ce va fi lansat în curând!”, a spus NiCK.