Teroristul Statului Islamic care în 2014 a decapitat-o pe Rehana, cea mai curajoasă luptătoare kurdă care a ucis peste 100 de teroriști, a ajuns în Europa, infiltrat printre imigranți. Nu este exclus ca teroristul împreună cu alți sirieni să fie autorii atentatelor teroriste din Franța de pe 13 noiembrie 2015.

Valul de imigranți sirieni care au invadat Europa au adus și teroriști jihadiști. Aceștia încep să semene teroare în Europa. Parisul a fost puternic lovit vineri seară de 7 atentate teroriste soldate cu circa 140 de morți și 200 de răniți.

Teroristul a fost identificat printre imigranții care au pătruns în ultima lună în Ungaria. Potrivit Jewish News, un bărbat identificat ca fiind autorul decapitării unei femei kurde ar fi ajuns în Europa, printre imigranţi.

Teroristul ISIS a fost suprins în luna septembrie, trecând graniţa în Ungaria alături de valul de refugiați din Siria care se deplasau către Austria și Germania.

Această informație confirmă astfel temerile europenilor care spuneau că printre imigranți se pot infiltra foarte ușor și teroriști care vin în Europa cu gândul de a comite atentate.

Serviciile secrete din mai multe țări europene sunt în stare de alertă maximă. Teroristul este căutat acum în Ungaria, Austria și Germania, în centrele unde sunt cazați refugiații.

Pe 13 octombrie 2014 teroristul a decapitat-o pe Rehana în Kobane, oraş sirian aflat sub controlul ISIS.

După care s-a pozat cu capul ei ținut în mâna dreaptă. Luptătorul face și el un semn asemănător cu cel făcut de Rehana în poza ei celebră de pe internet.

Rehana, militar într-un batalion kurd și membră a formațiunii YPJ (Unitatea de Femei a Armatei Kurde), a omorât peste 100 de teoriști ISIS în Kobani, orășelul de la granița Siriei cu Turcia apărat cu eroism de kurzi.

Potrivit credinței musulmane, dacă ești ucis de o femeie nu mai poți ajunge în paradisul promis de profetul Mahomed.

terorist isis rehana - ungaria