Stare de alertă în București după ce un bărbat a sunat la 112 și a susținut că a pus mai multe bombe într-un Mall din Sectorul 3 al Capitalei. Poliția și geniștii au intervenit de urgență și au evacuat centrul comercial.

Panică și groază în Ajun de Anul Nou într-un Mall din București. Mii de persoane au fost evacuate de urgență de către poliție și jandarmi după ce s-a anunțat că în centrul comercial sunt plasate mai multe bombe.

„Poliția Capitalei a fost sesizată în jurul orei 15,00 de către o persoană care nu și-a declinat calitatea, a spus că a plantat mai multe bombe în mall-ul Park Lake, după care a închis. Din momentul efectuării apelului, la fața locului s-au deplasat polițiști de pe raza sectorului 3, care au început evacuarea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Bogdan Ghebaur, la Digi 24.

Polițiștii din cadrul serviciului pirotehnic au început verificările în toate spațiile din mall-ul respectiv, fiind controlate toate zonele unde ar fi putut fi ascunse anumite obiecte.

Potrivit Brigăzii Rutiere, traficul este deviat în zonă, pe strada Liviu Rebreanu între bd. Camil Ressu şi str. Câmpia Libertăţii, pe ambele sensuri de circulaţie, dar şi pe str. Odobeşti.