Alegeti un brad de Craciun decorat cu elemente naturale

Decorarea bradului de Craciun este o activitate distractiva si creativa. Mai mult decat atat, avand un brad de Craciun frumos, incaperea va fi imbogatita peste masura. Astfel, aspectul camerei in care asezati bradul va fi imbunatatit si va emana mai multa caldura in timpul sarbatorilor de Craciun. De la an la an insa, exista tendinte noi si diferite pentru impodobirea bradului. Anul acesta, va propunem ceva inovativ si anume incorporarea in brazi de Craciun a elementelor naturale. La florariamobila.ro veti gasi, de fapt, brazi deja impodobiti cu batoane de scortisoara, conuri de brad, coji de portocale uscate si chiar faguri de miere. De ceva timp insa, si florile au fost adaugate in brazi si in decoratiunile traditionale. Daca in brand putem aseza flori uscate sau artificiale, in restul casei putem aseza flori de iarna, precum Craciunitele si combinatii de trandafiri cu ilex, pentru a intregi aspectul natural al decorului. Tocmai din acest motiv, vom ilustra ideile principale pentru utilizarea florilor in bradul dvs. de Craciun, pentru a-l face unic si special.

Cum sa folositi diferite flori fara sa exagerati?

Un brad colorat aduce cu siguranta multa bucurie in interiorul unei case alaturi de alte aranjamente de Craciun precum cele de la florariamobila.ro. Totusi, cand va apucati de decorat aveti grija sa combinati culorile si elementele potrivite pentru a nu fi prea exagerat. Mai exact, cum este posibil sa impodobiti un brad de Craciun cu flori colorate si diferite?

Decorarea unui brad de Craciun cu flori colorate si diferite este posibila atunci cand mediul care inconjoara pomul in sine este neutru si consta doar din cateva culori. Tocmai din acest motiv este bine sa aveti mobilier deschis la culoare, cum ar fi alb, bej, gri sau alun si peretii in tonuri de alb sau pastel.

Ce flori ar trebui folosite pentru a crea un brad frumos si colorat? A decora un brad frumos si colorat nu este deloc simplu. Ar trebui sa stiti ca florile utilizate pentru a crea un efect perfect sunt trandafirii, garoafele, ilexul si orhideele. Pe langa acestea, mai sunt si alte specii ce pot fi folosite, dar cele 4 ar fi cele mai apreciate. Daca utilizati flori colorate, este recomandabil sa alegeti lumini si globuri de o singura culoare. De asemenea, daca alegeti si aranjamente de Craciun, alegeti aceleasi flori.

Cum sa creeati un brad clasic perfect?

Multi, de la an la an, aleg sa impodobeasca bradul intr-un mod clasic. Asta inseamna folosirea in principal a culorilor auriu si argintiu. Cum se combina florile aurii cu argintii? Potrivirea culorilor precum auriu si argintiu este mai usoara decat credeti. Alegeti doar un brad verde, cu o singura culoare si creati un echilibru perfect intre decoratiunile aurii si argintii. Ce flori alegeti pentru a crea acest echilibru? Pentru a crea echilibru, este esential sa alegeti flori argintii si aurii de aceeasi dimensiune. Un astfel de brad, care este deosebit de altfel, nu trebuie sa fie impodobit cu multe alte decoratiuni. Puteti doar sa folositi doar cateva globuri mici albastre sau rosii pentru a da o pata de culoare.

Bradul cu flori de culoare rosie pentru traditionalisti

Toata lumea stie ca rosul este, prin excelenta, culoarea Craciunului. Tocmai din acest motiv, multi decid sa foloseasca rosu pentru a decora bradul perfect. Ce flori rosii sa alegeti pentru bradul de Craciun? Daca decideti sa decorati un brad cu o singura culoare, cu flori rosii, va puteti rasfata mult. Este recomandabil sa alegeti diferite tipuri de flori cu sclipici, catifea sau satin pentru a alterna pe copac. Nu uitati sa adaugati decoratiunile cu flori rosii, precum trandafiri, Craciunite, garoafe sau ilex de la florariamobila.ro.

Ce decoratiuni complementare pot fi folosite? Rosu este o culoare foarte puternica, prin urmare, daca utilizati flori de aceasta culoare este bine sa alegeti cateva decoratiuni complementare. Cele mai recomandate sunt luminile aurii de o singura culoare, care vor da caldura mediului inconjurator si globurile de dimensiuni medii din sticla aurie opaca sau rosie pentru a alterna cu florile.

Florile roz si bradul de Craciun

Rozul este una dintre cele mai recomandate culori pentru crearea unui pom de Craciun romantic si delicat. Este o culoare placuta, dar speciala, care poate fi combinata cu rosu, auriu, argintiu si chiar albastru. Deci, cei care aleg roz, pot combina si alte decoratiuni speciale. Ce flori alegeti, astfel incat rozul sa fie culoarea principala a pomului de Craciun? Pentru a face ca rozul sa fie culoarea predominanta, este recomandat sa alegeti flori mari, precum trandafiri englezi, bujori sau hortensii. De asemenea, este bine sa optati pentru flori sclipitoare pentru a da mai multa stralucire compozitiei.

Concluzii

Pe scurt, puteti avea bradul de Craciun preferat, folosind culorile pe care le preferati. Dupa cum ati vazut, florile sunt perfecte pentru a oferi armonie și noi proportii de poveste.