Ziua in care va casatoriti va fi una perfecta daca va veti ocupa din timp de toate detaliile. De la alegerea nasilor, pana la alegerea unui restaurant unde sa se desfasoare petrecerea de dupa cununia religioasa. Toti pasii trebuie sa fie ca mai bine pusi la punct pentru ca intreaga zi sa fie una usor de trecut, mai ales pentru miri. Printre primele lucruri de care se ocupa viitorii soti se afla alegerea unor verighete pentru cununie.

Alegerea verighetelor este un moment destul de emotionat, la fel de emotionant ca si punerea lor pe degete, in fata preotului. Fiecare partener are propria viziune despre cum vor arata verighetele si din ce materiale vor fi facute. Verighetele personalizate sunt mult mai apropiate de dorinta mirilor decat cele obisnuite, aurul le da o valoare mult mai mare si le schimba total modul in care arata. Fiecare verigheta se poate alege si in functie de marime sau de design, creatorii de bijuterii sunt pregatiti oricand sa ofere mirilor mai multe verighete din care acestia sa aleaga cea mai potrivita.

Garantie si preturi variate pentru verighetele de calitate

Verighetele de calitate primesc si garantie de la producatori, toate reparatiile si adaptarile facute nu vor costa nimic, in functie de firma de unde le cumparati, puteti primi si instructiuni de intretinere.

Bijuteria Stil este unul dintre magazinele online care au inteles ca personalizarea designului si bijuteriile pentru miri sunt foarte importante, astfel ca intreaga oferta a fost adaptata dorintelor viitorilor soti. Indiferent daca sunt din aur alb sau galben, roz sau o combinatie intre ele, bijuteriile pentru cununia religioasa sunt de calitate superioara, prelucrarea aurului a fost facuta cu atentie pentru ca fiecare bijuterie sa arate perfect pe degetul celor care le vor purta.

Bijuteria Stil are in oferta verighetele din aur 14k galben sau alb cu un design original, garantie si plata in rate

In functie de ce isi doresc mirii, verighetele pot avea si diamante, aurul este de 14k, pietrele pretioase aplicate pot fi diverse si pot scoate in evidenta si mai bine aspectul deosebit al verighetelor. Pretul pentru bijuterii poate varia in functie de marime si de personalizarile facute. Ghidul de marimi va ajuta sa alegeti fiecare bijuterie mult mai usor, sa nu riscati sa dati banii pe una care nu va vine bine.

Plata este permisa si in rate, livrarile sunt rapide, toate bijuteriile au certificate de garantie de 24 de luni, transportul este gratuit, la fel ca si ambalarea profesionista. Review-urile din paginile de produs sunt utile atunci cand doriti sa vedeti ce spun cei care au mai comandat modelul dorit, Bijuteria Stil comercializeaza si verighetele handmade unicat, astfel ca puteti sa optati pentru o bijuterie originala la un pret bun la orice ora.