Covoarele sunt accesoriile de care nu ne putem lipsii, deoarece avem o lunga traditie cu aceste tesaturi care nu sunt doar elemente decorative, ci ofera functii destul de importante in orice locuinta. Atunci cand pasesti pentru prima data intr-o incapere primul lucru pe care-l vei observa va fi covorul si culoarea peretilor. Tocmai din acest motiv este indicata o asotare cat mai uniforma a celor doua elemente. Sanito.ro este un magazin specializat in comercializarea de covoare profesionale pe care clientii le pot achizitiona la preturi foarte avantajoase.

Vasta lor gama de covoare cuprinde urmatoarele produse: mocheta profesionale, covoare birou, covorase interior, covorase dezinfectante, covorase HORECA, covoare exterior. Aceste produse sunt cu adevarat indispensabile mai ales daca avem un business si dorim sa facem o impresie buna. Achizitionarea de covorase Horeca este intotdeauna o ideea buna, deoarece aspectul este 50% din ceea ce vinzi.

Covoarele au nenumarate avantaje, fie ca sunt folosite intr-un mediu de business sau casnic. Covoarele retin praful mai bine decat suprafetele dure, ceea ce inseamna ca praful din aer se reduce, iar aerul din spatiul in care sunt folosite este mai curat. Bineinteles, asta presupune ca va trebui sa curatam covorul mai des. In plus, covoarele absorb sunetul si astfel, imbunatatesc acustica dintr-o incapere. Rezonanta podelelor si a peretilor este mai redusa in zonele in care exista covoare. Cu cat un covor are dimensiuni mai mari, cu atat va avea un impact mai mare asupra sunetului din camera.

O podea din lemn sau din gresie este mai alunecoasa, ceea ce creste riscul de a aluneca si cadea. Un covor va reduce considerabil riscul de alunecare. Contrar parerii generale, este usor sa cureti covoarele. In functie de materialul din care este confectionat, se poate aspira simplu si rapid sau chiar curata cu jetul de apa si detergent.

Covoarele profesionale au un loc important in aproape toate spatiile publice, private sau de stat. De aceea, acestea trebuie alese si achizitionate din magazine de specialitate, care pun pe primul loc nevoile corecte ale spatiului in care vor fi montate si care se remarca, in primul rand, printr-o calitate ridicata a materialelor si tehnologiilor care stau la baza constructiei lor.

Covoarele au si un important rol practic: ne protejeaza de raceala pardoselii – si sa recunoastem – nimic nu ne place mai mult iarna decat sa ne dam jos din pat dimineata din pat si sa pasim pe un covor moale si pufos. Folosite ca o forma atractiva de “izolatie”, covoarele sau mochetele nu lipsesc din camerele copiilor, de exemplu, stiut fiind ca cei mici isi petrec o buna perioada din copilarie jucandu-se pe podea.

Fie ca alegem sa cumparam covorase interior sau covorase dezinfectante, magazinul Sanito.ro este intotdeauna un aliat de incredere care va furniza cele mai bune produse din aceasta categorie. Covoarele profesionale de la Sanito.ro sunt renumite, atat in randul consumatorilor casnici, cat si in randul institutiilor publice si private. Un magazin va invita intotdeauna mai multi clienti daca are un covoras de intrare frumos!