In special pe timpul sezonului rece, facturile pentru intretinere sunt destul de ridicate, fie ca este vorba despre sisteme de incalzire pe gaze, pe curent sau alte alternative pe lemne sau pe peleti. Astfel, daca va numarati printre aceia care doriti sa implementati o alta strategie prin care sa puteti face economii considerabile, o solutie excelenta poate sa fie reprezentata de obtinerea energiei electrice, din energia solara, iar acest lucru este posibil prin utilizarea unor panouri solare acm.
Energia solara este o sursa de energie curata, existand posiblitatea de a obtine energie electrica, fara a polua mediul inconjurator. In plus, energia solara reprezinta o forma de energie regenerabila si care este disponibila continuu, reprezentand cea mai buna solutie pentru alimentarea unei case ori a unui sediu de firma, a lampilor stradale si lista poate continua.
Indiferent de anotimp, lumina solara ajunge pe pamant in mod constant si fie ca este vorba despre o zi inorata, energia solara tot poate fi captata de panouri si transformata in energie electrica. Panourile solare au practic rolul de a capta energia solara, convertind-o in energie electrica, fiind transportata catre baterii prin intermediul unor cabluri. De asemenea, in functie de dimensiunile instalatiei, sunt conectate intr-o cutie electrica, mai multe panouri fotovoltaice.
Exista si o serie de avantaje cu care vine la pachet o instalatie de panouri solare fotovoltaice
Reduceti factura la energie
Stim cu totii acel sentiment complet neplacut, atunci cand primim prin posta sau pe mail, factura la energie electrica. Daca aveti sistemul electric electric solar adecvat pe acoperis, usurati aceasta tensiune asupra bugetului. Pentru o reducere semnificativa a facturilor pentru electricitate, puteti apela la produsele si serviciile celor de la Voltech.ro, deoarece acestia lucreaza pentru fiecare client in parte, pentru indeplinirea dorintelor si nevoilor acestora, astfel incat oricine sa poata benficia de un sistem pe baza de panouri fotovoltaice, de cea mai inalta calitate.
Va puteti genera singuri electricitate
Energia din soare se rasfrange in casa dumneavoastra in fiecare zi, chiar iarna si in zilele innorate. Cand aveti panouri solare fotovoltaice pe acoperis, utilizati aceasta energie si generati energie electrica pe care o puteti folosi in casa. Surplusul de energie este readus in retea si in functie de cat veti utiliza dumneavoastra, veti putea fii rasplatiti pentru curentul electric furnizat inapoi in retea. Cand nu aveti panouri solare fotovoltaice, puterea nelimitata a soarelui nu face decat sa se piarda.
Puteti ajuta mediul inconjurator
Instalarea panourilor fotovoltaice solare pe acoperis este una dintre cele mai simple si mai practice modalitati de a contribui la un viitor cat mai sigur pentru planeta pe care traim si pentru viitoarele generatii. Exista intr-adevar fel si fel de modalitati prin care putem reduce poluarea planetei, insa, fiecare dintre noi in parte, cel putin acele persoane care locuiesc la casa, pot ajuta intr-un mod fantastic la reducerea amprentei de carbon. De fapt, instalarea unui sistem mic de energie electrica solara de 1 kW poate impiedica eliberarea a 1,5 tone de carbon in fiecare an. Aceste cifre par destul de mici, insa, daca un numar tot mai mare de persoane apeleaza la aceasta alternativa, lucrurile vor sta cu totul altfel.
Posibilitate de marire a valorii locuintei dumneavoastra
Daca veti monta un sistem cu panouri fotovoltaice si veti obtine independenta in ceea ce priveste energia electrica necesara zi de zi, valoarea casei dumneavoastra va creste cu siguranta in cazul unei eventuale revanzari, diferenta respectiva fiind in multe cazuri chiar mai mare decat investitia in acele sisteme.
Este extrem de rentabil
Costul producerii si instalarii sistemelor de energie solara a scazut dramatic in comparatie cu sistemele de acum doar zece ani de exemplu. O piata extrem de competitiva si o cerere globala enorma continua sa scada preturile si nu este de mirare ca industria se confrunta cu o crestere destul de mare a cererii. In plus, exista inca o multime de stimulente guvernamentale generoase, ceea ce inseamna ca va puteti bucura si de economii nu numai in ceea ce priveste viitoarele facturi pentru utilitati.
Cea mai buna parte este ca echipa Voltech ofera servicii si produse la un raport pret/calitate mai mult decat avantajos. Cei de la Voltech au o gama de sisteme de energie solara variata disponibila pentru a se potrivi cu aproape orice buget. Astfel, o simpla discutie cu echipa noastra de profesionisti, este cel mai bun mod de a decide care sunt cele mai potrivite servicii si produse in functie de nevoile pe care le aveti.
Panourile solare reprezinta o investitie excelenta pentru casa dumneavoastra iar noi va recomandam cu incredere aceasta alternativa.
Personal am apelat in urma cu aproximativ un an la serviciile acestora, deoarece locuiesc intr-o casa care are aproximavit 200 metri patrati, iar pe timpul sezonului rece, facturile pentru caldura erau destul de mari. Astfel, dupa numai o iarna, am reusit sa fac economii considerabile si am reusit sa realizez multe alte investitii pe care doream sa le fac. Prin prisma experientei mele, recomand cu toata increderea produsele si serviciile echipei Voltech.
Cei de la Voltech sunt lideri pe piata de la noi in ceea ce priveste cele mai avantajoase solutii economice cu privire la incalzirea locuintelor si alimentarea lor cu energie electrica, in mod constant si fara intreruperi iar totul este posibil prin intermediul unor investitii foarte avantajoase si inteligente, care au ca scop deservirea pe termen lung. Totul este simplu, rapid si eficient si se poate incepe prin numai o simpla apasare de buton.