Noua Românie, primul şi singurul partid din România creat de la zero de către tineri care nu au mai făcut politică şi care nu primeşte în rândurile sale membri din alte partide şi nici traseişti politici, începe campania de recrutare de noi membri.

Dacă ai minim 18 ani, te-ai săturat să fii condus de actualii politicieni care de 29 de ani îşi bat joc de viitorul acestei ţări, şi îţi doreşti o schimbare, poţi să te alături echipei Noua Românie.

PNR este singurul partid din ţară creat de tineri care nu au mai făcut politică şi care nu primeşte în rândurile sale nici membri de la alte partide şi nici traseişti politici.

În prezent, Noua Românie se află în plin proces intern de alegere a candidaţilor pentru europarlamentare.

Partidul Noua Românie a fost înființat de Sebastian Popescu, Dan Truția, Cosmin Grancea și Cristian Drăghiceanu cu unicul scop de a oferi românilor o alternativă reală la actuala clasă politică.

PNR are în prezent 35 de Organizaţii Locale dintre care şase sunt în Bucureşti, cinci în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia, Germania, Belgia şi 24 în marile oraşe din ţară.

Poţi să te înscrii în Partidul Noua Românie, completând aici formularul online.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro şi astfel puteţi afla ceea ce îşi propune să facă acest proiect creat de tineri care nu au mai fost în alte partide.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.