Serialul Lia – soţia soţului meu, povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, a fost reînnoit şi revine cu un nou sezon, în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Proiectul, care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţă, duce mai departe povestea personajelor atât de îndrăgite şi aduce în prim-plan noi situaţii cu totul neaşteptate.

Credeaţi că cel mai mare secret a fost că Petru are o soţie în comă? Vă înşelaţi! Acest sezon va scoate la iveală un nou mister, care va pune şi mai multă presiune pe relaţia dintre Lia şi Petru. Iar faptul că Gianni Rocca este liber şi vrea răzbunare nu va face lucrurile prea uşoare. Pe scurt: nimeni nu este în siguranţă!”, dezvăluie Radu Grigore şi Bianca Mina, scenariştii proiectului. „Am ştiut că <Lia – Soţia soţului meu> va fi un proiect special şi aşteptările mi-au fost depăşite. Sunt foarte mândră de echipa mea, atât de cea din faţa, cât şi de cea din spatele camerei. Pentru mine a fost o perioadă grea, cu două proiecte în paralel, atât Lia, cât şi serialul romance <Lasă-mă, îmi place! Camera 609>, care va avea premiera mâine la Antena 1, dar am avut mereu încredere în echipele mele şi le mulţumesc pentru tot!”, declară Ruxandra Ion.

Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), ce mai pun la cale Alice (Ioana Blaj) și Otilia (Ilinca Goia), ce schimbări vor apărea în trio-ul amoros Gabi (Doiniţa Oancea)-Pavel (Alexandru Ion) – Dana (Oana Zara), ce mai uneltesc Mira (Kira Hagi) şi Andi (Vlad Gherman), ce descoperiri mai fac Maria (Carmen Ionescu) şi Marcel (Bebe Cotimanis) sau dacă va reuși Gianni Rocca (Andrei Aradits) să își ducă până la capăt planul de răzbunare față de Petru – toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul în cel de-al doilea sezon al serialului Lia – Soţia soţului meu, difuzat în fiecare joi, începând de astăzi, de la 20.30, la Antena 1.

Tot din această toamnă, în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări şi comedia romantică românească Lasă-mă, îmi place! Camera 609, adaptare după producţia turcească Room 309. #JoiVin emoţiile, bucuria, secretele şi dramele, în cele mai aşteptate seriale româneşti, din august, la Antena 1.