Ai pregătit cadourile pentru Moș Nicolae? Dacă nu, îți recomandăm cărți de dragoste de la LIBREX!

Luna decembrie se apropie cu pași repezi și odată cu aceasta va veni și Moș Nicolae, pe 6 decembrie. Probabil păstrezi și tu obiceiul de a le dărui celor dragi cadouri în ghetuțe, gândindu-te cu nostalgie la copilărie. Multe persoane încă își dăruiesc portocale și ciocolată, acestea fiind cele populare cadouri de Moș Nicolae. Se spune că Sfântul Nicolae aduce mai puține daruri decât Moș Crăciun, deoarece și-a dăruit toată averea persoanelor nevoiașe și bolnave.  

Dacă nu știi ce să dăruiești anul acesta de Moș Nicolae, sugestia noastră este să alegi cărți. Întotdeauna vor reprezenta cele mai frumoase cadouri, pe care nimeni nu le poate refuza. Cărțile sunt dăruite din inimă și sunt utile: aduc relaxare, îmbogățesc cultura generală și vocabularul. Nu contează ce fel de cărți citești, important este să citești măcar 2-3 pagini pe zi și vei observa cât de bine te vei simți. Îți sugerăm să îți încurajezi și apropiații să citească, iar Moș Nicolae este un motiv foarte bun pentru a le dărui cărți. 

Pentru a economisi timp și de ce nu, chiar și bani, te sfătuim să comanzi online cărțile pe le dorești, la cea mai mare librărie online din România: LIBREX. În această perioadă vei găsi promoții și te vei putea bucura de toate cărțile pe care le dorești. LIBREX îți pune la dispoziție mii de titluri, din diverse domenii. Poți comanda carti de dragoste de la Librex, cărți de istorie, beletristică, memorii, cărți de gătit, pentru diverse hobby-uri, cărți de specialitate și multe altele. Partea cea mai bună este faptul că în fiecare lună poți descoperi noutăți: cele mai bune lansări ale anului ajung și la LIBREX și le poți pre-comanda. 

Dacă vrei să mergi la sigur, recomandarea noastră este să alegi cărți de dragoste. Nimeni nu poate refuza o astfel de carte, datorită faptului că întotdeauna finalul este fericit. Indiferent de genul literar preferat de către o persoană, cărțile de dragoste au mereu succes. Poți alege atât povești clasice, dar și unele moderne. Pe site vei găsi și cărți ale autorilor români, cum este Invitația la vals, de Mihail Drumeș și așteptarea Penelopei, de Aurora Liiceanu. Dintre cărțile nou apărute, unele dintre cele mai apreciate sunt cele din Seria Bridgerton (pe site sunt disponibile 8 volume) care au devenit populare și datorită serialului cu același nume. Foarte populare sunt și cărțile scrise de L.J. Shen, mai ales seria Păcătoșii din orașul tuturor sfinților. 

Indiferent de cărțile pe care le vei alege pentru a le oferi cadou, suntem siguri că vor fi apreciate și vor fi citite pe nerăsuflate. Uită de darurile fără personalitate și alege un cadou util! 

Așadar, dacă nu ai cumpărat cadouri pentru Moș Nicolae și ai nevoie de inspirație, alege cu încredere cărți de dragoste. Având în vedere că le vei comanda online, vei economisi și timp!