Dacă ai rămas pe afară pentru că ți-ai pierdut cheile sau s-a blocat yala, cea mai rapidă soluție de a intra în casă nu e să spargi ușa ci să chemi un lăcătuș. În prezent, foarte multe firme, mai ales din București, s-au specializat în deblocări uși, cu prețuri extrem de accesibile și care oferă garanție pentru serviciul prestat.

Orice ușă, fie că e metalică, din lemn sau termopan, la un moment dat se mai și blochează și astfel te împiedică să pătrunzi în locuință sau la serviciu.

Dacă te afli într-o astfel de situație neplăcută, ceea ce trebuie să faci e să apelezi la un lăcătuș mecanic care să îți deblocheze rapid ușa, fără a o deteriora.

Un bun lăcătuș va depista rapid defecţiunea şi cu ajutorul sculelor profesionale va repara ușa foarte ușor. De aceea este recomandat să apelați la lăcătuși profesioniști angajați ai unor companii de profil.

Compania Deblocari Usi SRL, cu sediul pe Strada Minulescu Nr. 63, Sector 3, București, indiferent de zi sau oră, îți poate trimite în 30 de minute, un lăcătuș care să îți deblocheze ușa.

În momentul în care lăcătușul mecanic sosește la dumneavoastră, trebuie să dovediți că sunteți proprietarul acelui spațiu, pentru a nu îl pune pe lăcătuș să ”spargă” casa altuia.

Pe site-ul oficial al companiei Deblocari Usi, deblocari-usi.com găsești toate informațiile necesare pentru a putea apela cu încredere la  serviciile lor atunci când ușa s-a blocat.

Deblocarea uşii se va realiza fără daune,  în cel mai rău caz se va distruge doar butucul și se va monta altul nou. În plus, veți primi factură și garanție pentru serviciile prestate, iar dacă este nevoie, vi se asigură și multiplicări de chei și alte accesorii necesare bunei funcționări a ușii.

Compania Deblocari Usi SRL oferă următoarele tipuri de servicii:

1. Deblocări uşi confecţionate din lemn, metal, termopan.

2. Deblocări uşi metalice cu sau fără elemente de securitate.

3. Montaj uşi şi ferestre realizate cu ajutorul uneltelor profesionale din portofoliu.

4. Deblocări yale uşi, seifuri, case de bani, lacăte, butuc uşă.

5. Reparaţii uşi, yale uşi, broaşte uşi

6. Reglaj balamale uşi

7. Multiplicări chei

8. Recondiţionare uşi

9. Înlocuire cheder, cilindri yale, şilduri uşi, butuc uşa, balamale uşi

10. Montaj amortizoare uşi

11. Reconfigurare cifru seif

12.  Piese de schimb, service uşi și mentenanţă sisteme închidere

Lăcătuşii companiei Deblocari Usi SRL sunt specializaţi în deblocarea seifurilor şi deblocarea caselor de bani oricât de complicate ar fi acestea.

Angajații companiei repară, înlocuiesc sau modifică cifrul electronic sau mecanic al seifurilor. Confecţionează și multiplică chei de înaltă siguranţă pentru casele de valori.

Informații despre compania care îți poate debloca rapid ușa, fără nervi și costuri mari, poți afla și de pe internet, accesând contul de google plus și twitter.