Cum transporti rapid materiale, produse sau oameni? Raspunsurile la aceasta intrebare pot fi multiple. In primul rand, poti sa investeti de la bun inceput in autovehicule comerciale mai mari, care sa iti asigure o deplasare cat mai rapida si mai sigura, sa nu fii nevoit sa faci drumuri prea multe. Dar, daca sunt mari asta inseamna ca nu prea ai acces prin zonele mai aglomerate, te strecori destul de greu pe stradute sau in orase foarte aglomerate.

In al doilea rand, ti-ai putea dota parcul auto cu autovehicule de marimi variate, ca sa te poti deplasa oriunde ai nevoie fara sa fii nevoit sa faci investitii suplimentare. In acest fel, cand ai mai multa marfa te folosesti de autovehiculele comerciale mari, cand ai mai putini calatori mergi cu cele de dimensiuni mai mici.

Vitezele de deplasare sunt mai mari la cele mai micute, pentru ca te ajuta si designul compact si greutatea lor mai mica. Motoarele puternice au randament bun in ambele cazuri asa ca te poti baza pe ele oricand. Daca ar fi sa recomandam o gama de autovehicule comerciale aceasta ar fi gama de autoutilitare Iveco Daily. Autovehiculele din gama amintita sunt puternice, au capacitati destul de mari, sunt compacte, sunt potrivite pentru orice fel de deplasare pe distante mici sau mari, se intretin usor si se gasesc mereu piese de schimb.

Gama Daily de la IVECO contine autoutilitare potrivite pentru toate tipurile de transport

Autoutilitarele  Iveco Daily, pe care le gasiti si la DTS, companie cu peste 15 ani experienta, sunt echipate cu cele mai noi tehnologii, au viteze de deplasare superioare, ofera confort sporit in timpul condusului si sunt usor de manevrat. Pe langa toate acestea, autovehiculele din gama Iveco Daily au sisteme speciale care permit o eficienta sporita pe distante mari si o mai buna gestionare a resurselor la drum lung.

DTS are stocuri permanente pentru gama Iveco Daily, se poate opta pentru Daily Van, autovehicule de transport marfa pe distante scurte si medii, Daily Sasiu, autoutilitare ideale pentru distributie, constructii ori transport marfa, Daily Microbuz, speciale pentru transport persoane, dar si pentru Daily 4×4, pentru misiuni off-road.

In afara de autovehiculele comerciale, la preturi foarte bune, din gama Iveco Daily, DTS mai are si service autorizat, piese de schimb si personal calificat care poate oferi consultanta gratuita pentru achizitionarea unor autoutilitare de calitate. Informatii suplimentare despre fiecare tip de autovehicul comercial si detalii tehnice complete gasiti pe site-ul oficial DTS, alaturi de oferte si autoutilitare pregatite sa va ajute sa transportati marfa sau calatori in cele mai bune conditii.