Ai nevoie de rafturi? Apeleaza la Storeexpert
In spatele celui mai simplu raft pe care il ai acasa sta un mester priceput care inainte de a improviza materialele din care l-a facut, s-a ocupat de masuratori si de proiectare.
Cel mai rau este cand nu gasesti mesterul respectiv, fiindca are lucrari pentru care este platit mult mai bine.
Oricand este nevoie de un raft in plus in camara ta, fiindca faci provizii pentru cei dragi si strangi in sticle si borcane toate bunatatile verii.
Nevoia de spatii de depozitare nu poate fi satisfacuta fara ajutorul magazinului de rafturi https://www.storeexpert.ro/ro/rafturi.php care te ajuta din faza de proiectare.
Fie ca iti doresti un sistem de rafturi la domiciliu, fie la ferma sau la firma ta, alege rafturile metalice de calitate premium si specialistii care stiu sa utilizeze si ultimul centimetru patrat!
Rafturile metalice realizate de Storeexpert.ro nu se deterioreaza in timp datorita calitatii metalului si a faptului ca acesta a fost tratat atent sa reziste si vopsit in camp electrostatic.
Ca sa te convingi de calitatile rafturilor vandute de cel mai bun magazin de profil din tara, parcurge urmatoarele etape:
-priveste in jurul tau magazinele si supermarketurile ordonate, produsele asezate in rafturi stabile si intelege cat de mult inseamna pentru afacerea ta colaborarea cu acest furnizor de rafturi metalice!
Daca produsele de sticlarie stau cuminti frumos randuite ca tu sa le poti admira si sa le alegi din raft pe cele care iti plac si de care ai nevoie, specialistilor de la Storeexpert se datoreaza toate acestea.
Niciun produs nu poate fi asezat unul peste celalat in mijlocul magazinului, fiindca trebuie sa existe suficient spatiu pantru cumparator care compara preturi, aspectul produselor, cauta produsele de care are nevoie.
-intra pe site-ul magazinului de rafturi si analizeaza toate produsele. Vei gasi acolo o multime de produse destinate depozitarii individuale, dar si celei industriale. La primul sistem de rafturi accesul este manual, la al doilea vorbim deja de motostivuitoare care pot intra pe ambele parti ale sistemului de rafturi.
Rafturile proiectate pentru o afacere se inalta pe verticala pentru a nu stingheri in nici un fel productivitatea, in timp ce rafturile din pivnita sau din debara se opresc la inaltimea la care omul poate sa le foloseasca fara scari sau alte artificii de acest fel.
Pe site-ul Storeexpert.ro vei descoperi o adevarata inginerie a rafturilor in sens constructiv.
Imi place sa analizez rafturile, chiar daca nu sunt om de afaceri si nu detin inca o firma, o ferma sau un magazin. Este bine sa fii informat pentru orice eventualitate.
-analizeaza atent si portofoliul. Descopera cu cine colaboreaza acesti specialisti seriosi care ofera clientilor urmatoarele facilitati prin care atrag:
1. cele mai bune rafturi metalice din tara.
2. servicii premium de proiectare si montaj.
3. transportul la domiciliu al produselor
4. sistem flexibil de plata. Flexibilitatea merge pana acolo, incat firmele care nu dispun de bani, pot achizitiona rafturi in leasing si platesc esalonat produsele, cand dispun de banii respectivi. De asemenea este bine de precizat ca exista rafturi noi si rafturi second hand mai ieftine, iar prin aceasta strategie toata lumea are acces la sisteme sigure de depozitare.
-dupa ce stii exact ce produse si servicii poti solicita, contacteaza specialistii Storeexpert.ro si solicita-le ajutorul pentru proiectare si montaj. Profita de faptul ca toate acestea sunt gratuite si in acest fel iti asiguri un spatiu de depozitare pe care il vei folosi zeci de ani si in care produsele tale vor fi pastrate in aceeasi stare in care au fost puse in raft!
Analizand atent oferta celor de la Storeexpert.ro se poate intelege clar ca proiectarea si montajul sunt oferite ca bonus pentru clientii seriosi si nu poate fi un avantaj mai mare ca acesta.
Sfatul specialistilor este sfant, fiindca ei stiu exact ce sistem de rafturi se potriveste afacerii tale, cum sa utilizeze fiecare centimetru din spatiu, sa te ajuta sa manipulezi marfa mecanizat si activitatea din fabrica ta sa se desfasoare la foc continuu.
Ei stiu o multime de secrete legate de rafturi care iti pot aduce venituri in plus si care iti imbunatatesc activitatea. Spatiile de depozitare sunt mult mai importante decat se estimeaza la prima vedere. In zadar culegi rosiile de pe camp, daca lasi laditele in soare cateva zile si mai si ploua in ele!
Nici cartofilor si cepei nu le este bine sa fie lasate mult timp in soare, fiindca se iutesc si se ard.
In concluzie, comanda rafturi de la Storeexpert si insista ca specialistii firmei sa se ocupe de proiectare si de montaj, dar si de mentenanta.
In cazul in care extinzi depozitul, vor veni sa se ocupe de sistemul de rafturi, sa iti fie mult mai usor.
Rafturile metalice pot fi si reciclate, in cazul in care renunti la afacerea ta, deci nu vei avea nimic de pierdut.
Specialistii Storexpert au pregatire profesionala deosebita, dar si experienta. Ei stiu ce tip de rafturi sa iti recomande si iti poate prezenta argumentat pe ce anume se bazeaza alegerea lor.
Un raft la casa omului face mult, fiindca avem nevoie de spatiu circulabil in pivnita si in camara, iar produsele noastre sa fie asezate la loc sigur.
Imi plac furnizorii de produse care ofera la pachet cu marfa respectiva si servicii de care clientul are nevoie pentru a se bucura de calitatile ei!
Storeexpert a facut istorie in Romania cu rafturile sale metalice de calitate, cu serviciile de proiectare, montaj si mentenanta si cu preturile oneste raportate la calitatea produselor si serviciilor.