Zilnic scrii mesaje. Vorbești cu cei dragi. Muncești. Citești știri. Afli cum va fi vremea. Fotografiezi. Filmezi. Programezi. Îți notezi. Sunt multe activități pe care le poți face utilizând un singur lucru. Telefonul. Acest dispozitiv a devenit în ziua de azi, cel mai bun prieten al omului. Mereu aproape de tine, la un click distanță, reușești să te conectezi cu cei dragi sau să-ți rezolvi problemele care apar la job. Indiferent de locul unde te afli, telefon îți este mereu la îndemână, pentru a te ajuta să treci mai ușor pentru o zi care la început părea dificilă.

Mai mult decât atât, telefonul a devenit odată cu timpul, o investiție. Producătorii s-au întrecut în a creea cele mai performante dispozitive mobile, care să-ți ofere tot ce ai nevoie, fără nicio problemă. De aceea, acesta trebuie protejat cu ajutorul unei huse care să-ți ofere protecție și care să reziste în timp. 

Ce tipuri de huse există?

Gama de huse este una largă și prețurile sunt la fel de diverse. Însă, cum faci diferența între o husă de calitate și una inferioară? Citește în continuare și vei afla care sunt răspunsurile specialiștilor. Momentan, găsim pe piață mai multe tipuri de huse:

  • huse din silicon
  • huse din plastic
  • huse din piele

Toate aceste tipuri de huse vin cu diferite proprietăți și diferite modele. Husele de plastic sunt cele mai accesibile din punct de vedere al prețului, dar și cele mai dăunătoare pentru telefonul tău. Acestea îți pot cauza fisuri sau pot șterge culoarea telefonului, din cauza faptului că plasticul este un material mult prea dur. Mai mult decât atât, ele sunt sensibile la șocuri sau la mici incidente ce pot apărea, precum: o căzătură, o zgârietură. Totuși, husele din plastic sunt foarte ușor de personalizat, dar în același timp, trebuie schimbate frecvent din cauza calității inferioare. Dacă până acum credeai că husele din silicon sunt cea mai bună alegere pentru telefonul tău, atunci trebuie să știi faptul că acestea sunt foarte sensibile la suprafețele pe care tu îți așezi telefonul. Câți dintre noi nu-și țin telefonul în buzunar, în geantă sau în geacă? Câți dintre noi nu-și lasă telefonul pe o suprafață dură sau umedă? Foarte puțini. Din cauza procesului de frecare, husele de silicon se pot deteriora foarte ușor, apărând astfel anumite rupturi la nivelul colțurilor sau chiar la nivelul centrului. Astfel, telefonul tău nu va mai fi protejat 100%. Chiar dacă mulți producători asigură huse din silicon cu modele atractive, gândește-te și la faptul că acestea se decolorează ușor sau chiar își schimbă culoare în timp, cum este și în cazul huselor din silicon transparente. 

Specialiștii MOTIFSIO îți recomandă să-ți protejezi telefonul cu ajutorul unor huse din piele sau chiar din piele granulată. Pielea este un material rigid, care asigură 100% protecție față de factori externi, precum:

  • căzături
  • zgârieturi
  • pete

Mai mult decât atât, husele din piele sunt cele mai versatile și elegante. Dacă în acest an îți dorești să fii în pas cu moda, atunci trebuie să-ți achiziționezi o husă din piele. Tot de la specialiști, am aflat și faptul că aceste huse se pot personaliza cu ușurință și chiar hand-made. Acest proces de personalizare îți va asigura o husă unică, cu o amprentă personală puternică. Astfel, tu vei putea alege cum să fie personalizarea și ce culoare îți dorești. Cu atât mai mult, husele din piele sunt ușor de întreținut, astfel încât este nevoie doar de puțină apă și un servețel pentru a înlătura cu usurință petele. 

Fii și tu în trend cu moda și alege huse din piele care pot face diferența și care îți vor proteja cu siguranță telefonul! 

sursa foto: https://unsplash.com/photos/ArjcINcD4Dw