Daca pana acum aveai in gand clasicul mod de cazare, la un hotel, acum ai mai multe optiuni ca oricand. Desigur, trebuie sa fie si o metoda sigura, intrucat a cauta un localnic binevoitor sa primeasca turisti ajunsi la poalele muntelui spre exemplu pare sa fie o masura disperata. Intr-o maniera sigura, dar mai relaxata fata de ceea ce presupune inchirierea unei camere de hotel este cazarea in regim hotelier.

Metoda nu este una chiar straina publicului. La baza este inspirata din practica publicului strain. Turistii europeni obisnuiesc chiar sa accepte case personale inchirate pe perioade scurte de timp. Este o varianta mai accesibila si comoda. In tara, cazarea in regim hotelier este bine reglementata prin conditii ce tin cont de exigente si de nevoia oaspetilor.

Ce presupune si cum te poate avantaja

Metoda poate fi in primul rand o altfel de experienta, deci se recomanda de la sine. De ce sa mergi mereu pe acelasi plan si de ce sa nu experimentezi si altceva? Pana la urma si specificul fiecarei deplasari este altul. Asadar, inchirierea in regim hotelier in Bucuresti de la Rocazare este o provocare, de a descoperi altfel de locuri si nu numai.

Conditiile de cazare ale unor astfel de locatii sunt competitive cu cele de la hotel si unele servicii sunt completarea perfecta pentru un maximum de confort. Asadar, se pot inchiria apartamente de 2, 3, 4 camere, garsoniere de asemenea. Acestea sunt amplasate strategic, iar cand vine vorba de agentia Rocazare locatiile sunt in zonele importante, bine cotate ale capitalei, pe marile bulevarde.

Este bine de stiut ca astfel de locatii sunt dotate pana la cele mai mici detalii, mobilate corespunzator si cu toate cele necesare pentru o sedere lipsita de griji. Sunt incluse si cosmetice hoteliere, lucruri de uz personal, pentru igiena, electrocasnice de asemenea, iar la cerere turistii pot opta pentru servicii de menaj.

Spus pe scurt, acest gen de cazare in regim hotelier oferita de Rocazare se refera la un trai normal, firesc, in stil autentic si in locatii diverse, dar confortabile. Exista acces rapid la puncte de interes si in functie de tipul de sedere, de vacanta poate fi aleasa locatia cat mai convenabil. Cat despre suprafata in sine a apartamentelor, acestea sunt variate, cu spatiu generos incat sa permita sederea confortabila si a unui grup de oaspeti de ce nu. Partea si mai convenabila aici este ca pretul nu va fi influentat de numarul de persoane care va locui in apartament, deci costurile pot fi impartite.

Avantaje

Daca ai simtit vreodata nevoia de mai multa intimitate atunci cand ai locuit pret de cateva zile intr-un hotel, pensiune etc. atunci inchirierea in regim hotelier este recomandarea perfecta. Spre deosebire de metoda clasica, a unei receptii la parter, in acest caz sprijinul si serviciile receptionerului exista, dar nu si in varianta de prezenta fizica in cladire.

Cu mult mai multa intimitate, o astfel de cazare avantajeaza si din punct de vedere al confortului – lux si liniste, locatiile fiind parte din cartiere rezidentiale. Turist fiind, te alaturi unei comunitati obisnuite, putand asadar sa te integrezi in acest nou loc pe care il vizitezi.

Cu siguranta exista si mai multa independenta si flexibilitate in ceea ce priveste serviciile de acest gen. Doar ca, se impune acelasi gen de implicare, de nevoie de rezervare spre exemplu. Daca la toate acestea se adauga si faptul ca ai la dispozitie un apartament la costuri rentabile, atunci ai bifat poate aspectele deja suficiente sa convinga. O simpla comparatie intre costurile apartamentelor inchiriate in hoteluri, de obicei alegeri ale celor cu o putere financiara mare si costurile inchirierii in regim hotelier demonstreaza ca poti avea lux, confort, un camin total pus la punct la costuri accesibile.

Ofertele de la Rocazare se refera la unitati de cazare din capitala, insa metoda incepe sa fie tot mai populara in toata tara. Asadar pentru o urmatoare deplasare sau vacanta, ar fi bine de descoperit care sunt si celelalte metode de cazare, mai convenabile ca pret, dar si privind conditiile. Preturile practicate pot fi si ele flexibile si depind si de numarul de zile pentru care se doreste inchirierea.