Smartphone-urile reusesc de fiecare data sa ne uimeasca prin functiile de care beneficiaza, insa si prin aspectul imaculat. De altfel, de la luna la luna, marii producatori de telefoane mobile din lume suplimenteaza piata cu din ce in ce mai multe astfel de dispozitive ce reusesc cu succes sa indeplineasca multe task-uri.

Cu toate acestea, cu cat este mai nou lansat, cu atat si pretul acestuia este mai ridicat. Tocmai de aceea, atunci cand suntem dispusi sa investim mult in achizitionarea unuia, facem tot posibilul pentru a avea grija de aspectul si functionalitatea smartphone-ului.

Astfel, la scurt timp dupa ce am intrat in posesia noului nostru telefon mobil, ne interesam cu privire la magazinul din cadrul caruia sa ne cumparam accesorii de protectie. Husele si foliile de protectie sunt principalele doua produse ce trebuiesc achizitionate intr-un timp cat mai scurt de la cumpararea noului smartphone. Producatorii de huse din Romania, dar si din strainatate au facut tot posibilul ca posesorii de telefoane mobile sa isi achizitioneze accesorii practice ce sunt menite sa  se evidentieze printr-un design aparte. Datorita faptului ca cerintele de pe piata au devenit din ce in ce mai numeroase, iar clientii pretentiosi isi doresc sa cumpre produse calitative, placute ca aspect si la un pret accesibil, doar cateva au reusit sa indeplineasca in totalitate toate aceste aspecte.

Este magazinul online o alternativa eficienta?

Magazinul online stifler.ro se numara printre cele mai des vizitate pagini web de la ora actuala ce are in vizor comercializarea de accesorii si dispozitive pentru smartphone-uri. Succesul acestor comercianti provine datorita faptului ca la ora actuala oamenii evita sa patrunda in interiorul magazinelor fizice. Cele online sunt privite in prezent mult mai bine de catre toti cumparatorii, mai ales datorita economisirii unui timp pretios.

Totusi, motivele pentru care clientii opteaza pentru efectuarea comenzilor online sunt mult mai numeroase:

  • Preturi mici – comparativ cu preturile din cadrul magazinelor fizice, produsele ce pot fi achizitionate de pe site-uri sunt mult mai ieftine. Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca proprietarii paginilor web nu trebuie sa plateasca impozite sau chirii pentru un anumit spatiu in care isi prezinta marfa. De aceea, adaosurile produselor de la stifler.ro sunt foarte mici, lucru ce atrage atentia multor cumparatori dornici sa isi protejeze telefoanele mobile, iar in acelasi timp sa le ofere un design aparte.
  • Posibilitatea de a analiza in detaliu fiecare accesoriu – in cadrul magazinului online, fiecare accesoriu in parte beneficiaza de o descriere, insa si de prezentarea unor date tehnice. In acest fel, potentialul cumparator are toata libertatea de a analiza produsul si de a se convinge daca merita sa fie achizitionat sau nu.
  • Garantia calitatii – in momentul in care accesoriul a fost comandat si livrat la domiciliu, clientul are posibilitatea de a returna produsul in termen de maximum 14 zile, in cazul in care nu este multumit de aspectul sau de functionalitatea acestuia.
  • Transport rapid in doar 24 de ore – de ce sa parcurgi un drum inutil pana la un magazin fizic, cand poti analiza produsele disponibile pe site, chiar de pe canapeaua din living room? De altfel, magazinul online stifler.ro iti ofera posibilitatea de a intra in posesia accesoriului dorit in doar 24 de ore de la confirmarea comenzii.

                Care sunt husele cu functii 2 in 1?

                Husele pe care magazinul online stifler.ro le ofera spre comercializare indeplinesc simultan doua functii esentiale: un look deosebit si o super protectie pentru dispozitiv. Este destul de dificil pentru clienti sa gaseasca o husa menita sa indeplineasca ambele aspecte, insa se pare ca Stifler reuseste sa capteze atentia multor posesori de smartphone-uri de pe intreg teritoriu al Romaniei.

  • Husa Aluminium Mirror este cel mai probabil una din cele mai populare huse telefon de la ora actuala. Moda anului 2016 in materie de huse pentru smartphone-uri sugereaza purtarea unor astfel de accesorii ce fac furori in intreaga lume. Multe celebritati opteaza pentru achizionarea acestora, tocmai pentru ca pe langa faptul ca ofera protectie maxima dispozitivului, efectul de oglinda permite reflectarea chipului intr-o maniera extraordinar de realistica.

Tocmai de aceea, sexul feminin nu trebuie sa isi mai ingreuneze gentile cu inca un produs, avand in vedere ca aceste huse indeplinesc simultan doua functii importante.

  • Husa Sticker Bling este frecvent achizitionata de doamnele si domnisoarele ce isi doresc sa se faca remarcate nu doar prin stilul vestimentar, ci si prin accesoriile pe care le poarta. Aspectul de invidiat se datoreaza in principal sclipiciului ce acopera intreaga suprafata a husei. Important de precizat e faptul ca aceste particole nu cad, nu se dezlipesc si nici nu dispar atunci cand intra in contact direct cu lichidele.

In plus, chiar daca printr-un accident ajunge sa intre in contact cu solul, dispozitivul nu va suferi nicio trauma.

  • Husa Shengo Nide atrage atentia asupra look-ului eco ce este redat de materialul din care este confectionata – piele ecologica. Toate persoanele care adora simplitatea si in acelasi timp eleganta, opteaza pentru achizitionarea acestui tip de accesoriu ce ofera pe langa acest design unic, si o protectie pe masura.

Avand un pret accesibil si fiind disponibil in mai multe culori, oricine isi poate completa tinuta cu o astfel de husa ce se integreaza perfect atat intr-un stil modern, cat si in unul clasic.

  • Husa Neo Armor este indragita in mod deosebit de persoanele care adopta un stil vestimentar mai sport si mai lejer. Design-ul de-a dreptul impresionant va reusi sa puna in valoare si mai bine orice model de telefon. In plus, datorita faptului ca este confectuionata din policarbonat de tip, reuseste de fiecare data sa protejeze telefonul atat de zgarieturi, cat si de praf sau socuri.

Fiind disponibile in mai multe culori, husele sunt populare atat in randul sexului masculin, cat si in cel feminin.

Fa-ti intotdeauna remarcat telefonul cu o husa de la stifler.ro ce iti garanteaza protectie maxima, indiferent de impactul cazaturii sau al materialelor ascutite cu care intra in contact. Prelungeste-i durata de functionare, atrage atentia asupra design-ului unicat si nu lasa factorii externi sa ii influenteze aspectul.