Organismul uman este unul în care microorganismele joacă un rol deosebit de important pentru buna funcționare a sistemului digestiv și cu rol în imunitate. De asemenea, numărul acestora este destul de mare, estimându-se că întreaga lor greutate ar fi de aproximativ 1-1,5 kg din masa corporală a unui om.

Totalitatea acestor microorganisme sau, cum mai sunt cunoscute, probiotice, formează flora intestinală, cu rol vital în fermentarea și procesarea alimentelor ingerate. Ei bine, sunt situații în care flora intestinală înregistreză diferite schimbări sau dereglări, ceea ce aduce după sine o sensibilitate ridicată la infecții fiindcă aceasta nu-și poate îndeplini rolul său protector.

În această situație, cea mai bună soluție pentru refacerea florei intestinale este folosirea unui produs care să conțină aceste probiotice. Analizând piața și produsele cu rol în refacerea florei intestinale, se remarcă oferta celor de la Bio-Kult – un adevărat reper din punct de vedere al eficienței și calității produselor comercializate.

În cele ce urmează vom explica ce reprezintă Bio-Kult, care sunt avantajele pe care le oferă și cum poate ajuta refacerea florei intestinale, informații ce sunt preluate chiar de la specialiștii de pe site-ul bio-kult.ro.

Ce este Bio-Kult?

Ceea ce face produsul Bio-Kult să fie un adevărat reper în rândul celor care își doresc refacerea florei intestinale este faptul că acesta este singurul probiotic cu 14 tulpini active, spre deosebire de alte branduri care sunt comercializate pe piață și care prezintă una sau două tulpini.

De exemplu, din momentul în care este ingerată o singură capsulă, nu mai puțin de 2 miliarde de bacterii benefice pătrund în organism și ajută la refacerea florei intestinale.

Sunt toate probioticele la fel?

Un alt aspect deosebit de important este faptul că există mai multe tipuri de probiotice, fiecare dintre ele având proprietăți diferite. Din rândul celor mai importante menționăm Lactobacillus, extrem de benefic pentru prevenirea, respectiv tratarea unor afecțiuni precum intoleranța la lactoză, diaree, infecții ale tractului urinar, sindrom de colon iritabil, afte, probleme respiratorii sau acnee.

De asemenea, nu trebuie să se omită Bifidobacteria, cu rol deosebit în prevenirea cariilor dentare și îmbunătățirea nivelul de toleranță la glucoză. Totodată, din rândul acestor bacterii cu rol benefic mai putem să exemplificăm Streptococus thermophilus, Saccharomyces boulardii, Enterococcus faecium sau Leuconostoc.

Cum trebuie să fie luate probioticele?

Nu în ultimul rând, trebuie să se înțeleagă faptul că probioticele, pentru a fi eficiente, trebuie să fie și corect administrate. În acest sens, pentru a putea ajunge în intestine, se recomandă să se folosească probiotice rezistente la aciditate și care să se adapteze mediului dur și acid din stomac.

Analizând acest aspect, produsele oferite de site-ul bio-kult.ro sunt extrase prin procesul de criogenizare, fiind în felul acesta deosebit de rezistente la condițiile mai dificile.

Se recomandă a fi consumate la micul dejun, pentru o eficiență cât mai ridicată, și să fie incluse în alimentația zilnică. De asemenea, Bio-K0ult este chiar recomandat să fie folosit în timpul tratamentelor cu antibiotice, pentru a preveni eventualele efecte secundare. Ca o ultimă idee, este important ca aceste probiotice să fie consumate alături de o cantitate însemnată de apă.

Așadar, pentru refacerea florei intestinale, Bio-kult este de departe cea mai bună soluție. Cei care doresc să afle mai multe detalii o pot face folosind următoarele date de contact:

0763 427 804

0785 732 327

contact@bio-kult.ro