Este un fapt binecunoscut ca recoltarea de celule stem este unul dintre cei mai importanti pasi pe care ii putem face pentru a asigura un viitor stabil si sigur din punct de vedere medical pentru noul nascut. Aceasta operatiune non-invaziva de recoltare a unei grefe de celule stem asigura atat celui mic cat si parintilor o solutie impotriva a peste 70 de maladii cunoscute la ora actuala. Dar daca este sa luam in considerare modul uimitor in care tehnologia avanseaza si de asemenea si cat de rapid medicii si oamenii de stiinta descopera noi metode prin care sa foloseasca celulele stem, este cert faptul ca pe viitor lista de boli care pot fi tratate prin intermediul acestor microorganisme miraculoase va creste.

Stocarea grefei de celule este realizata prin intermediul unei banci de celule stem, institutie care poate pastra intr-un mediu sigur grefa recoltata si care v-o poate pune la dispozitie pe viitor in cazul in care aveti nevoie. Momentan, ca si in orice alt domeniu de business, preturile difera de la banca la banca, la fel si serviciile oferite.

Spre exemplu, la Stem Sure, una dintre cele mai profesioniste banci de celule stem din Romania si singura acreditata JACIE, pachetele de preturi varieaza intre 1299 de euro si 2390 de euro. Diferentele fiind bineinteles serviciile oferite. In functie de nevoile pe care le aveti si de ceea ce doriti sa se intample cu grefa de celule recoltata, puteti opta pentru oricare dintre cele patru pachete oferite de Stem Sure.

La ora actuala nu exista niciun motiv concret pentru care sa nu depozitati celulele stem ale copilului dumneavoastra. Viitorul este promitator in ceea ce inseamna tratamentul cu celule stem, iar in prezent din ce in ce mai multe maladii pot fi vindecate sau tratate prin intermediul acestora. In primul rand, accesul la o astfel de grefa este un pas important de facut in directia oferirii sigurantei pentru familia ta. Avand in vedere ca celulele stem recoltate din cordonul ombilical se pot diferentia nestingherit si pot fi transferate catre toate persoanele inrudite cu donatorul, este in mod cert faptul ca atat parintii cat si fatul pot sa se bucure de un transplant atunci cand va fi cazul, fara a exista sanse de respingere a acestuia.

Foarte multe probleme medicale pot aparea chiar si dupa nastere, tocmai de aceea trebuie sa beneficiati de aceasta oportunitate unica pentru a recolta celulele stem ale copilului, in cazul in care acesta va avea nevoie de ele intr-un viitor apropiat. Stocand o grefa de celule ii oferiti acestuia un avantaj adevarat in fata oricarui fel de maladie care ar putea sa il afecteze pe viitor si ii deschideti sansa de a beneficia de tratamentele care vor aparea in viitor din domeniul Medicinei Regenerative. Desi la ora actuala acest domeniu este in continuare experimental, medicii sunt convinsi ca in cativa ani vor putea folosi abilitatea corpului uman de a se vindeca la adevaratul ei potential prin intermediul tehnologiei si al celulelor stem.

Momentan, leucemiile, bolile neurologice, ortopedice, anomalii ereditare ale hematiilor sau ale sistemului imun si diferite alte tulburari congenitale pot fi combatute prin intermediul tratamentelor cu celule stem. Boli care pot aparea fara niciun fel de prevestire si care pana acum erau foarte greu de combatut, pot fi rezolvate daca la nastere luati decizia corecta de a recolta celulele stem ale celui mic.

Aceste celule precursoare ale organismelor vii pot avea o utilitate extraordinara in combaterea oricarui fel de maladie care ar putea sa va afecteze copilul cat si familia pe viitor. Datorita abilitatilor lor extraordinare de creare a tesutului, regenerare si reparare, acestea vor putea fi folosite pentru a evita orice fel de eveniment neplacut sau de problema de ordin medical care este posibil sa apara.

La ora actuala, recoltarea de celule stem embrionare este pasul corect care trebuie sa fie realizat de catre orice pereche de tineri parinti care doresc sa isi creasca nou nascutul intr-un mediu sigur, benefic si care doresc sa aiba o garantie pentru viitorul incert care poate ascunde multe surprize neplacute. Astfel, daca vreti un raspuns sincer la intrebarea „cat costa recoltarea si stocarea de celule stem”, acesta nu ar trebui sa conteze atat de mult, avand in vedere modul in care veti utiliza respectiva grefa recoltata!