Află ACUM ce subiecte NU ar trebui să mai fie tabu pentru femei

Sunt câteva subiecte în lume care sunt considerate a fi tabu, iar unul dintre ele, și poate cel care face cel mai mult zgomot în societate, este sexul. Activitatea sexuală, și restul subiectelor conexe, a fost întotdeauna privită ca pe un act intim și personal, ce nu trebuia discutat cu nimeni din afara relației. Însă lucrurile trebuie să se schimbe și femeile trebuie să își cunoască și să verbalizeze și această parte din viața lor.

Ce subiecte nu mai trebuie să fie tabu pentru femei

  1. Jucăriile sexuale

Indiferent că ai de gând să aduci puțină picanterie în relația intimă cu partenerul tău, ori pur și simplu vrei să te simți tu mai bine, poți apela oricând la jucăriile sexuale. 

Bineînțeles, atunci când spunem jucării sexuale nu ne referim doar la vibratoare, ci și la seturile de lenjerie sexy, din dantelă. Astfel de accesorii nu mai trebuie privite drept tabu, ci ca o normalitate. Ele se regăsesc în aproape orice sex shop online, dar și în magazine mai puțin specializate, cel puțin în ceea ce privește lenjeria.

  1. Igiena intimă

Ideal este ca primele discuții despre igiena intimă să le ai cu o persoană de sex feminin, apropiată, încă din primii ani de descoperire a trupului. Nu mai spunem de perioada ciclului menstrual în care atenția trebuie să fie una deosebită. Uneori poate fi dificil să găsești persoane cu care să vorbești deschis despre igienă, produse de îngrijire sau absorbante.

De aceea, este bine să te documentezi cât de bine poți în mediul online, apoi tu să încerci a fi mult mai deschisă când vine vorba despre aceste subiecte. În plus, pentru și mai multe informații despre produse, poți apela la site-uri specializate, precum este Pasiune.ro, astfel încât să faci cele mai potrivite alegeri. 

  1. Videochatul

Chiar dacă anii au trecut, această industrie încă este privită ca un subiect tabu de către societate. Femeile care profesează într-un astfel de job aleg să se ascundă de cei dragi și să țină secret locul în care muncesc, tocmai pentru a nu fi judecate. 

În loc să te învinovățești pentru locul de muncă, profesează cu încredere și găsește-ți echilibrul. Vorbește despre acest lucru cu persoane care te înțeleg ca și când ar fi o normalitate, dar și cu cei care sunt reticenți. Astfel, vei observa, în timp, câteva modificări și în mentalitatea celor din jurul tău.

  1. Frica de a avea fetișuri

Cum fiecare om este unic, așa sunt și fetișurile pe care le are. Poate că te-ai întrebat de-a lungul timpului ce fel de fetișuri are partenerul tău sau poate că tu ai avut câteva dar ți-a fost mult prea rușine să le comunici sau să creezi o legătură cu cel de lângă tine pe acest subiect.

Tocmai pentru că sunt privite ca fiind ceva anormal, noi, oamenii, avem tendința de a ne minimiza dorințele și plăcerile, evitând astfel să vorbim despre ele și să le punem în aplicare.

În concluzie, este important să înveți a privi cu alți ochi subiectele ce sunt considerate tabu și, uneori, să începi chiar tu discuții, care pot sparge bariere, cu cei din jur. Dacă observi că discuțiile nu au nicio finalitate în direcția bună, nu te descuraja și caută persoane care să te înțeleagă și cu care să poți comunica lucruri mai puțin obișnuite. Înainte de orice, un boost de încredere în propria persoană te va face să privești totul cu alți ochi.

Sursa foto: Pexels.com