Dacă eşti pasionat de tenis şi îţi place să participi în competiţii, de azi ai un motiv în plus să joci în circuitul RTP. Dacă ai prieteni care joacă tenis adu-i la turneul RTP 100 din 18 noiembrie din Bucureşti şi tu nu vei mai achita taxa de participare la turneu.

Pentru fiecare jucător nou adus la turneul din 18 noiembrie ce se va desfăşura la Tenis Prim Club din Complexul Strudenţesc Agronomie, primeşti o reducere de 20% din taxa de participare. Dacă reuşeti să îţi convingi cinci prieteni să vină la turneu, nu vei mai achita taxa de participare la RTP 100.

RTP Tenis Open 2017 va include cinci probe: simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin şi dublu mixt. Probele de simplu vor avea tablou de 32 de jucători, iar cele de dublu câte 16 perechi fiecare.

Turneul de simplu masculin se va organiza dacă în competiţie se vor înscrie minim 22 de jucători, iar turneul de simplu feminin se va ţine dacă se înscriu minim 10 jucătoare. Turneele de dublu se vor organiza cu minim opt perechi înscrise în competiţie.

Înscrierea la turneul RTP Tenis Open 2017 se poate face începând de azi şi până  cel târziu 14 noimebrie, fie prin email la adresa office@tenispremium.ro fie prin intermediul contului de membru pe site-ul oficial al RTP.

La turneu pot participa doar jucătorii amatori care au vârsta minimă de 18 ani şi care au cont pe site-ul www.tenispremium.ro. RTP nu percepe taxă de membru.

Înscrie-te AICI în RTP

Înscrierea pe site-ul RTP prin crearea profilului de jucător, este gratuită.Taxa de participare în proba de simplu masculin cât şi în proba de simplu feminin este de 100 lei. În probele de dublu, taxa per jucător este de 60 lei. Achitarea taxei de participare se face prin transfer bancar.

Pe tablou, vor ajunge pentru tragerea la sorţi doar jucătorii care confirmă plata taxei de participare.

Noutăţi în desfăşurarea RTP 100

În primul tur la simplu masculin şi simplu feminin, jucătorii vor disputa primele două puncte din set, în sistem game. Setul va continua apoi pe sistem super tie break, până la punctul maxim 10. Se vor juca astfel, două seturi din trei.

În optimi şi sferturi de finală se joacă două seturi din trei în sistem super tie break, până la punctul maxim 10.În semifinale se vor juca două seturi din trei în sistem super tie break până la punctul maxim 12.Finala se va disputa în sistem game cu punct decisiv la 40-40, două seturi din trei.

RTP asigură arbitru de scaun şi un copil de mingi la fiecare meci.

În plus, la meciurile din primul tur, toţi jucătorii primesc pentru meci, un prosop, o sticlă de apă plată de 0,5 litri, marca Aqua Carpatica, un baton Lion şi o banană. În optimi, sferturi şi semifinale, jucătorii primesc pentru fiecare meci jucat o sticlă de apă plată de 0,5 litri, marca Aqua Carpatica, un baton Lion şi o banană. În finală, jucătorii primesc pentru meci un prosop, o sticlă de apă plată de 0,5 litri, marca Aqua Carpatica, un baton Lion şi o banană.

În cazul în care nu se înscriu un minim de jucători în niciuna din probe, turneul se amână cu 7 zile. Jucătorii care achită taxa şi nu mai doresc să participle la turneul reprogramat, la cerere, vor primi înapoi taxa de participare.

Alexandrion Grup, Aqua Carpatica şi Domeniile Sâmbureşti sunt sponsorii RTP Tenis Open 2017. exclusivNEWS.ro şi recentnNEWS.ro sunt partenerii media ai turneului!

orig_1509385340_5558487