Adu rafinamentul european in casa ta cu modelele de parchet de la Adfin

In momentul in care iti doresti ca una sau toate camerele locuintei tale sa arate diferit fata de tot ce ai mai vazut pana acum, trebuie sa incepi cu podeaua.

Optand pentru modele inedite, clasice sau moderne, ai posibilitatea de contura un cadru complet nou, fara a schimba piesele de mobilier sau de decor deja existente. In acest sens, variantele de parchet dublustratificat de la Adfin sunt cea mai simpla si de efect metoda prin care poti ajunge sa iti materializezi ideile stilistice. Intra pe site si descopera varietatea de modele inspirate din varii zone, cu ajutorul carora vei putea aduce o bucatica de istorie la tine in dormitor, in sufragerie sau chiar in birou.

Scurt istoric Adfin

De peste 21 de ani oferim solutii practice si estetice de amenajari interioare pe piata medie si de lux. Din pasiune pentru frumos am pus bazele unei afaceri care sa transmita clientilor nostri valorile pe care ne bazam. Astfel, in prezent, ne putem bucura de o cerere care ne provoaca sa diversificam si sa imbunatatim oferta de parchet dublu stratificat din stejar si nu numai.

Colaborari cu producatori de top

In vederea oferirii celor mai calitative produse, am creat colaborari doar cu furnizori de top din industrie. In acest fel nu doar ca asiguram o paleta foarte vasta de modele, dar garantam si o rezistenta in timp foarte ridicata. Asadar orice achizitie facuta la noi va reprezenta o investitie de lunga durata care va aduce cu sine beneficii practice si estetice deopotriva.

Printre cele mai sonore nume care si-au pus amprenta in lista noastra de produse, se regasesc Parador din Germania, Coswick din Canada, Chapel Parkett din Olanda si I vassalletti din Italia. In momentul in care cineva acceseaza magazinul online, putem oferi clientilor nostri un tur complet al arhitecturii europene in materie de parchet.

Modele configurate pentru toate nevoile

Parchetul dublu stratificat a fost intotdeauna una dintre cele mai solicitate si apreciate variante de podea la nivel mondial. Acest lucru se datoreaza faptului ca imbina cu succes considerentele practice, cu cele estetice, intr-un produs unic, ce indeplineste toate cerintele unei podele de top. De asemenea, sunt variante foarte de usor de intretinut si rezistente in fata tuturor tipurilor de uzura. Astfel, devine o optiune favorabila de pavare a interioarelor tuturor locuintelor ce vor sa adopte modele inedite.

Pentru ca ne dorim totusi sa acoperim cat mai multe categorii de nevoi, am implementat si varianta de parchet dublu stratificat cu incalzire in pardoseala. Materialele din care acestea sunt confectionate permit integrarea unor sisteme inteligente care sa permita circularea caldurii fara a se deteriora. In acest fel nu doar ca va bucurati de o podea aspectuoasa, dar aveti acces la numeroase functii care sa sporeasca gradul de confort din propria casa.

In ceea ce priveste aria financiara, costurile pentru parchet dublu stratificat pentru incalzirea in pardoseala sunt configurate in asa fel incat sa ofere acces cat mai multor persoane la aceasta functie inovativa.

Raport unic pret – calitate

Ne dorim ca produsele noastre sa poata fi accesate de toate persoanele din cadrul pietei careia ne adresam. Desi asiguram cea mai inalta calitate a materialelor folosite si a produselor, propriu-zise, preturile atribuite sunt foarte avantajoase.

Astfel, alegand variantele de la Adfin ai garantia unei investitii inteligente, pe termen foarte lung, care va va insoti multi ani de zile. Cu alte cuvinte, veti fi nevoiti sa il inlocuiti doar in momentul in care veti dori un nou model.