Adrian Tutu, primul câștigător al emisiunii Românii au talent de la Pro TV, s-a apucat de „afaceri”! Şi-a deschis studio şi produce muzică pentru alţi artişti! Uite cum sună prima piesă produsă de artist pentru Karym – „Nu vrei”.

E tânăr, talentat şi promite foarte mult în industria muzicală din România. Karym lansează o baladă emoţionantă, intitulată “Nu vrei”, pentru care a colaborat cu Adrian Țutu.

Artistul mărturiseşte că piesă este inspirată din trecutul său şi că versurile piesei reflectă cel mai mare hop pe care a trebuit să îl depăşească în relaţia lui.

„Propunerea de a colabora cu Adrian Țutu a fost a PR-ului meu Teddy (Băltăreţu Eugen), am fost plăcut surprins de idee şi mă bucur că acest proiect s-a materializat. Melodia este una sensibilă, care are la baza o experienţă din viaţa mea personală. Sper să ajungă la inimile oamenilor şi vă aştept în număr cât mai mare pe pagină mea oficială de Facebook: https://www.facebook.com/karymofficial”, a declarat Karym.

Tutu se declara încântat de colaborarea cu Karym: „De când Karym a intrat prima dată în studio mi-am dat seama că este un băiat serios şi talentat, lucru pe care l-a şi demostrat ulterior. Melodia este inspirată din viaţă lui. M-am lăsat ghidat de acest lucru şi cred că am reuşit să transpun în melodie emoţiile, sentimentele şi trăirile lui. Piesă este produsă în totalitate de mine la studioul meu „MyCrewMusic” din Focşani. Sperăm că piesă să fie înţeleasă cum trebuie şi să se ridice la aşteptările noastre.”

Piesa „Nu vrei” este compusă de Adrian Tutu şi de Mircea Cioclei (Karym) şi este produsă în studioul MyCrewMusic.

Piesa reprezintă o premieră pentru Țutu, fiind prima produsă de el pentru un artist şi prima pe care apare în postura de „featuring”.

Karym s-a făcut remarcat în 2014 cu single-ul „Dangerous”, lansat împreună cu proiectul muzical de succes Balkan Avenue, din Grecia. După acesta au urmat alte piese, precum „Feel my love”, „So
beautiful” şi „You”, care s-au bucurat de succes în Franţa, Grecia, Germania, Polonia şi Slovacia. În 2015, piesă „Feel my love” a reuşit să urce până pe locul 11 în clasamentul iTunes din Cehia şi pe locul 14 în Top 100 iTunes din Slovacia (http://nl.randomize.be/iTunes-Top-100/31102015SK Top-100/31102015SK>).

Adrian Țutu a debutat în 2011 în cadrul emisiunii Românii au talent de la PRO TV, şi a reuşit de-a lungul timpului să se menţină în topuri şi să colaboreze cu artişti de top precum Nicola, Anca Badiu, Xonia, Boier Bibescu, Stella, Doddy, Ana Baniciu etc.

În această perioadă, Țutu se află în studioul de întregistrări de la Focşani, unde înregistrează ultimele detalii ale mult aşteptatului material discografic programat pentru acest an.

Pentru primul album, cântăreţul a lucrat singur atât pe partea de producţie, cât şi pe partea de versuri.