Adrian Mutu riscă să stea ani grei la închisoare pentru că în 2012 ar fi violat o tânără în Italia. Acuzațiile sunt lansate de Adrian Marțian, fostul partener de afaceri al fotbalistului.

Adrian Marțian, bun prieten al lui Mutu și fost patron al divizionarei secunde UTA Arad, a povestit la emisiunea ”Agentul VIP”, de la Antena Star că fotbalistul s-ar fi comportat ca în filmele mafiote, în 2012, pe când juca la Cesena, în Italia, cu un conațional care se afla la el în vizită.

“Într-o zi, m-am pomenit în curte la mine cu Adi, care avea în portbagaj un băiat legat de mâini şi de picioare, cu scoci pe gură. Am rămas şocat! Îl vizitase un amic din Bucureşti, care venise şi cu prietena. Şoferul celor doi era un copil din Bistrița. Au băut oamenii cât au băut, iar la un moment dat lui Mutu i s-a părut că puştiul a făcut un gest nepotrivit către prietenul său. L-a luat imediat la picioare, l-a lovit cu ciocanul, l-a târât la piscină, unde l-a băgat cu capul în apă. Cum mai văzuse el pe la alţii sau prin filme! Mafiot! Vă spun lucruri concrete, nu bazaconii”, a spus Marțian, citat de gsp.ro.

Mutu nu s-a oprit doar la atât. I-a luat iubita tânărului și a violat-o de față cu mama lui, Mutu Rodica.

“Mutu i-a luat şi fata tipului ăla, a dus-o în casă şi şi-a făcut treaba. Incredibil e că toate astea s-au petrecut de faţă cu mama lui. E cea mai periculoasă femeie. Mutu e pistol cu apă pe lângă ea. Îl încurajează în chestiile astea! Fata cu care s-a distrat ce să mai facă?! Pe urmă i-a fost probabil frică să zică ceva, la fel ca şi băiatului sechestrat. Dar pe copil îl găsesc şi-l aduc să povestească personal ce a păţit! Săracu’, i-a spart telefoanele, i-a luat maşina, un Fiat parcă. Când a venit la mine cu copilul în portbagaj, a avut şansă că nu l-au oprit carabinierii pe drum. Dacă-l găseau, lua 20 de ani de puşcărie! Începuse să-mi zică şi mie să-l dăm la cini, să-l punem într-un tomberon. A trebuit să intervin să-l trezesc, să-l elibereze pe băiat și să-l lase în pace!”, a msi spus Adrian Marțian.

Marţian a explicat că Sandra Baghici, fosta logodnică a fotbalistului Laszlo Sepsi, viitoarea soţie a lui Mutu, după ce l-a despărțit de Consuelo, ar fi avut în trecut altfel de relaţii cu jucătorul: “Au fost mai multe ocazii în care eu personal i-am înmânat bani fetei cînd se întâlnea cu Mutu. Îmi zicea el: «Frate, dă-i şi tu ăsteia să nu vorbească, să nu ştie lumea!». Începutul a fost în perioada în care era cu cocaina, nu se mai lega nimic cu Alexandra. Iar acum se căsătoreşte cu ea! Banii ăia nu i-am mai văzut niciodată înapoi. Numai cu necazuri m-am ales după urma lui!”.

Adrian Marțian spune că în perioada în care Adrian Mutu evolua la echipa Ajaccio, fotbalistul avea un comportament de golan și că stătea tot timpul beat.

Bea ca un porc şi fuma ca un nesimţit pachete întregi de ţigări. Nu se prezenta la antrenamente, făcea numai ce vroia el. Iar astea nu vă povestesc din auzite, ci trăite de mine personal, fiindcă stăteam zile şi nopţi întregi împreună. Despre el apăreau mereu informaţii că a fost în nu ştiu ce bar, că a mers cu femei prin cluburi pe la Paris, iar fotbaliştii erau revoltaţi. Ei se pregătesc şi transpiră, iar Mutu se distra. Asta era realitatea! A şi vrut să-l bată unul dintre jucătorii de culoare, Zubar. L-a luat de gât la un antrenament, unde făcea numai figuri! Când Ravanelli îi punea la muncă şi crea presiune, lui Mutu nu prea-i plăcea! Un vagabond! Nu-l interesau decât nopţile pierdute şi băutura. Să vă mai zic una: golanul ăsta de Mutu îşi chema numai prostituate prin camere în Italia şi mă punea pe mine să i le plătesc”, declara Marțian, pentru Gazeta Sporturilor, într-un interviu realizat tot în luna iulie a anului trecut.

Adrian Marţian mai susţine și că Adi Mutu a vrut să-l asasineze: La începutul anului 2013, am primit un telefon de la Adrian Mutu, care m-a rugat să vin de urgenţă în Corsica, pentru că vrea să discutăm ceva important. M-am urcat în avion şi am plecat la Ajaccio, unde aveam să trăiesc un episod incredibil, pe care publicul trebuie să-l afle, pentru a înţelege cine e cu adevărat Adrian Mutu şi cu ce lucruri murdare se ocupă. Adrian Mutu a vrut să mă asasineze! Şi nu sunt singurul pe care l-a avut în vizor! Dorea să mă determine să semnez o serie de acte prin care fabrica de biodiesel, la care eram parteneri, să intre în posesia lui exclusivă. Dar el nu mai plătise de ceva timp şi se intrase într-un impas… Ne-am strâns pe la 11 dimineaţa la o terasă de pe faleza aflată în faţa hotelului ”Radisson” din Ajaccio. Am stat acolo câteva ore, interval în care Mutu a băut încontinuu. A încercat de la bun început să pună presiune pe mine. Înspre seară, ne-am mutat într-un separeu din hotel. Văzând că nu mă îndoaie cu contractul, a devenit tot mai agresiv. După miezul nopţii, s-a apucat să spargă frigiderele unde era închisă băutura, să rupă lacătele cu cuţitul, să răstoarne mesele din restaurant! A dat un telefon, iar după câteva minute au intrat în încăpere doi corsicani, aranjaţi cu pistoale. Îi chemase ca să mă lichideze! Nu-i nicio glumă. Calculul clar al lui Mutu a fost atunci aşa: ori Marţian semnează, ori moare! Ulterior, chiar el mi-a povestit tot! Mi-a zis că mă programase de multă vreme. Marele meu noroc a fost că unul dintre ei m-a recunscut, altfel îşi făceau treaba şi dispăreau, că acolo nu stau la discuţie cu tine. Te împuşcă şi la revedere, oriunde ai fi”, a declarat Adrian Marţian pentru Gazeta Sporturilor.