A doua participare în circuitul Romanian Tenis Premium a fost cu succes pentru Adrian Moroşan din Râmnicu Vâlcea. Olteanul a câştigat turneul RTP Open Tenis 2018, de categorie RTP 50, desfâşurat sâmbătă la Vitalitiy Tenis Club din Bucureşti.

Adrian Moroşan a bifat primul său mare succes în circuitul RTP. Dacă la turneul din 15 aprilie s-a oprit în primul tur, azi, Adrian Moroşan a fost de neoprit.

În optimi s-a impus în faţa favoritului doi, Cosmin Gurău, scor 4-1, 4-0, în sferturi l-a eliminat pe Adrian Ciortan, scor 10-1, 10-7, iar în semifinale s-a impus în două seturi în faţa lui Bogdan Bâdrea, scor 10-8, 10-6. Iar în finală s-a impus în două seturi, în faţa lui Alexandru Antemie, scor 4-2, 4-0.

Alexandru Antemie, principal favorit al turneului RTP Open Tenis 2018, l-a eliminat în primul tur pe Răzvan Tablă, scor, 4-2, 4-2, în sferturi s-a impus în trei seturi în faţa lui Gabriel Stancu, scor 0-4, 4-3, 10-4, iar în semifinale l-a învins pe Liviu Popa, scor 10-2, 10-4. Alexandru Antemie a primit ca premiu 90 de lei şi o sticlă de vin de la Domeniile Sâmbureşti, 30 de puncte RTP cât şi trofeul de finalist Alexandru Antemie a bifat prima lui finală RTP, iar graţie celor 30 de puncte RTP primite, de azi, a urcat pe locul 8 în clasamentul de simplu masculin.

Adrian Moroşan a primit 50 de puncte RTP, care-l urcâ până pe locul 9 în clasamentul de simplu masculin, trofeul de câştigător, 130 lei şi o sticlă de vin de la Domeniile Sâmbureşti.

Adrian Moroşan este cel de-al cincilea jucători care reuşeşte să câşige un turneu în circuitul RTP. Laurenţiu Ionescu, liderul actual RTP, are în palmares două trofee RTP 50 fapt ce îi permite să rămână lider RTP de opt luni de zile. Însă situaţia s-ar putea schimba pe 9 iunie când la Vitality Tenis Club se va disputa turneul RTP 100.

Romanian Tenis Premium este singurul circuit din România rezervat jucătorilor amatori de tenis de câmp, care oferă premii tuturor jucătorilor, premii în bani, arbitru, prosop, apă, lion, banane şi promovare în mass media, şi asta doar în baza unei singure taxe, cea de participare, fără taxă de membru sau taxă de teren.

Mingea oficială în circulitul RTP în anul 2018 este Head ATP. Dacă vrei să participi la turneele RTP, trebuie să te înscrii gratuit pe site-ul oficial www.tenispremium.ro

alexandru antemie - adrian morosanteam rtp 2018