Interlopul Adrian Hladii este căutat de poliţiştii din toată ţara după ce miercuri a împuşcat două persoane la Oradea. Adrian Hladii, a răpit o tânără, l-a rănit pe prietenul acesteia, iar pe ea a executat-o cu un foc de armă în cap.

Miercuri dimineaţă, agresorul a mers la locuinţa fostei lui prietene, cu un buchet de flori, dar la poartă a apărut atât tânăra, cât şi actualul ei iubit. Pe fondul geloziei, agresorul a scos un pistol cu care a tras mai multe focuri de armă, rănindu-l pe cel care i-a luat locul în inima fetei. Mai apoi, iubitul gelos a urcat fata cu forţa în maşină şi au dispărut.

Fata este vecina noastră, dar nu ştim cum o cheamă. Locuia cam de doi ani aici. Aseară a fost gălăgie. Era un zgomot de fond care se auzea foarte tare. Ce ascultau, sau ce se certau, doar ei ştiu. Era mereu scandal, făceau urât. În urmă cu ceva vreme s-au bătut. Cineva striga:Nu da în mine la faţă că se vede”, a susţinut o vecină de-a fetei, potrivit Adevărul.

Dalia Duca, 24 de ani, a fost găsită împuşcată mortal în cap, într-un autotuism BMW.

Poliţia Română a transmis avertisment către populaţie, precum şi semnalmentele lui Adrian Hladii, de 38 de ani, din municipiul Oradea.

Căutat de poliţiştii din toată ţara, asasinul este bănuit că ar fi fost implicat în evenimentele produse în cursul zilei de 15 martie a.c., în municipiul Oradea, anchetate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor sub directa coordonare a procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Adrian Hladii are 1,73 m înălţime, constituţie robustă, păr negru, ochi căprui, nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

În cursul zilei de miercuri, Adrian Hladii a împuşcat-o mortal pe iubita sa şi pe fostul său prieten. Motivul pentru care bărbatul şi femeie ar fi fost împuşcaţi are legătură cu un triunghi amoros.

Bărbatul împuşcat, în vârstă de 40 de ani, venise cu un buchet de flori la fosta sa iubită, în vârstă de 23 de ani, moment în care aceasta se afla în casă cu actualul iubit. Tânăra a ieșit la poartă, iar după ea și iubitul său, bărbatul gelos scoțând pistolul și trăgând mai multe focuri de armă spre ”concurentul” său, după care a răpit-o pe fată și a plecat în trombă.

Bărbatul a fost împuşcat în partea latero-cervicală a capului și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Oradea. La fața locului a fost găsit un cartuș de calibru 9 mm.