Adrian Hladii, interlopul care a împușcat-o mortal pe Dalia Duca, de 24 de ani, s-a aruncat sâmbătă seară, de la etajul patru al unui bloc de locuințe și a murit.

Managerul Ambulanței Bihor, Gheorghe Pintea a confirmat pentru Agerpres că interlopul, încolțit de polițiști, s-a sinucis aruncându-se de la etajul patru al blocului din Oradea.

“Criminalul e mort, acum îl duc la Medicina Legală. S-a aruncat de la balcon“, a declarat Gheorghe Pintea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, a confirmat evenimentul care a avut loc în jurul orei 19,00.

Pot să vă spun că a fost prins într-o locație din municipiul Oradea, din cartierul Nufărul, pentru care poliția a avut mandat de percheziție, unde noi am fost și ieri și nu era. Azi am dorit să ne întoarcem, am fost în echipă împreună cu procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunal, când a ajuns poliția cu procurorul la ușă, el a sărit pe geam, de la etajul patru. A fost transportat cu salvarea. Am înțeles că a decedat“, a spus Alina Dinu.

Dalia Duca, fiica unui fost ofițer al Poliției Bihor, care a activat în anii ’90 la Serviciul judiciar, a fost găsită împușcată în cap într-o mașină abandonată la marginea orașului Oradea.

Ea a ieșit miercuri dimineață însoțită de actualul iubit la poarta casei, solicitată de fostul ei partener, care a venit cu un buchet de flori. După ce Adrian Hladii a tras câteva gloanțe asupra lui, bărbatul a fost rănit, iar fata, sub amenințarea armei, a fost forțată să urce în autoturismul în care a fost mai apoi găsită decedată.