Weekend-ul trecut Cosmin Seleşi, prezentatorului show-ului “Te cunosc de undeva” de la Antena 1 şi-a dus băieţelul pentru prima oară la un raliu.

Cei doi au participat la Sibiu Rally Challenge, cel mai mare eveniment motorsport al anului, şi nu doar în calitate de spectatori.

Sunt pasionat de tot ce înseamnă maşini şi văd că această pasiune se moşteneşte. Am fost weekendul acesta cu Tudor, băieţelul meu, pentru prima oară la un raliu şi abia am mai reuşit să plecăm de acolo. Când am ajuns la boxe era pur şi simplu în extaz. Punctul culminant a fost atunci când Alex Filip, unul dintre cei mai buni piloţi de raliuri din ţară, l-a luat cu el în maşină. Cred că de acum vom fi prezenţi la toate competiţiile de gen din ţară”, povesteşte vedeta Antenei 1.

Cosmin a avut şi el parte de adrenalină, fiind alături de pilotul Alex Filip la shakedown, proba test care se face înaintea competiţiei pentru verificarea maşinii. Aventură lor a continuat cu proba de la Păltiniş.

“Pentru că am stat toate cele 3 zile ale competiţiei, nu putea rată proba de la Păltiniş. Mai dificil decât ce făceau băieţii aia cu masinilie a fost să îl conving pe Tudor că trebuie să ne întoarcem acasă. Până nu s-a făcut noapte, nu am putut plecat”, a mai povestit Cosmin.

Raliul de la Sibiu a fost destinaţia care a încheiat vacanţă de vara a lui Cosmin. Vedeta se întoarce pe sticlă cu un nou sezon “Te cunosc de unde”, sezon ce debutează la Antena 1 sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20:30.

selesi raliuselesi masina raliu