România a înregistrat azi, cel mai mare număr de decese din cauza infecţiei cu noul coronavirus. Ministerul Sănătăţii a comunicat în urmă cu puţin timp, încă 21 de morţi în ţara noastră ca urmare a infectării cu Covid 19.

În timp ce autorităţile române anunţă măsuri de relaxare şi încetarea stării de urgenţă, ţara noastră înregistează azi, recordul la numărul de morţi de coronavirus.

34 de persoane au fost raportate azi, de Ministerul Sănătăţii, ca fiind decedate din cauza coronavirusului. Sunt cu 12 morţi mai mult decât ieri.

Precedentul record de morţi a fost stabilit pe 19 aprilie când au fost comunicate 30 de decese.

Toalul deceselor din România, până la această oră, din cauza coronavirusului a ajuns la 601.

Până astăzi, 25 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 10.635 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.890 au fost declarate vindecate și externate.

La ATI, în stare critică, în acest moment, sunt internați 235 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 12.009 de persoane. Alte 26.159 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 126.645 de teste.

Starea de urgenţă încetează în România, pe 14 mai 2020, ora 23,59. Însă dacă numărul deceselor şi infecătrilor, creşte, măsurile de relaxare vor fi anulate iar starea de urgenţă, prelungită cu încă o lună.