Skip to content

Adio Euro 2021. România, umilită de Islanda, o ţară cu doar 364.000 de locuitori

România a ratat barajul de calificare la Euro 2021. Tricolorii au fost învinşi de Islanda cu scorul de 2-1. Campionatul European de Fotbal va fi găzguit în 2021 şi de Bucureşti, însă tricolorii lui Rădoi vor fi doar spectatori.

Ne-am făcut de râs încă odată în Europa. Tricolorii nu au fost în stare să învingă echipa din micuţa ţară Islanda care are doar 364.000 de locuitori.

Islandezii au deschis scorul cu România în minutul 16 prin Gylfi Sigurdsson cu o execuție plasată de la marginea careului mare.

După 19 minute, Islanda s-a desprins la 2-0 prin golul marcat în minutul 35 prin acelaşi Gylfi Sigurdsson.

România a reuşit primul şi singurul gol, abia în minutul 63, din penalty prin Alex Maxim, după ce arbitrul de centru a revăzut la monitorul VAR un duel între Burcă și Ragnar Sigurdsson din interiorul careului.

Astfel că naţionala de fotbal a României a ratat calificarea la EURO 2020, după ce Islanda s-a impus cu 2-1 în semifinalele barajului pentru EURO 2020, pe Stadionul Laugardalsvollur din Reykjavik.

Islanda va juca pentru un loc la Campionatul European cu Ungaria, care a învins-o pe Bulgaria, scor 3-1.

4 meciuri de la Euro 2021 ar urma să se organizeze pe Arena Națională din Bucureşti: 3 din faza grupelor și unul din „optimi”.