Adio Asia Express la Antena 1. PRO TV vrea emisiunea

PRO TV se pregăteşte să facă o mutare bombă pe piaţa media din România. După ce a „furat” Survivor România de la Kanal D, acum PRO TV se pregăteşte de răzbunare şi pe Antena 1.

Goana nebună după audienţe tot mai mar încinge spiritele între principalele televiziuni naţionale din România. PRO TV vrea să se răzbune pe Antena 1 pentru că i-a luat dreprurile de difuzare a celebrului film de Crăciun, „Singur Acasă”.

Audienţele colosale înregistrate de Antena 1 cu sezonul patru al reality show-ului Asia Express – Drumul Împăraţilor au determinat PRO TV să intre pe fir şi să negocieze preluarea livenţei pentru România a celebrei emisiuni.

PRO TV vrea să dea o dublă lovitură Antena 1 şi Kanal D, pe care să le lase fără celebrele emisiuni care le-au adus audienţe foarte mari. După ce a furat de la Kanal D, dreptul de a porduce Survivor România, acum vrea să procedeze la fel şi în cazul Asia Express.

Dacă ar reuşi acest lucru, Antena 1, televiziunea care a crescut şi promovat acest reality show în România, ar primi o lovitură mortală.

Asia Express România este cel mai complex şi lung reality show dintre toate variantele produse în lume.

Sezonul patru Asia Express, câştigat de Mihai şi Elwira Petre, a avut 46 de episoade şi s-a filmat în premieră în Turcia. Apoi a continuat în Georgia, Iordania şi Israel.