Adi Verdeț, artistul bănățean care l-a provocat pe Klaus Iohannis să poarte costumul popular, împlinește azi, frumoasa vârstă de 25 de ani. De ziua lui, artistul și-a lansat cel mai nou single intitulat ”Vocea inimii”.

De ziua lui, Adi Verdeț își îndeamnă fanii să-i asculte Vocea inimii. Așa se numește cel mai nou single lansat de Adi Verdeț, chiar de ziua lui.

„Atât piesa cât şi versurile au fost compuse de mine în Viena, Austria. De orchestraţie să ocupat bunul meu prieten dar şi coleg de cântec Adi Sfetcu, iar pe această cale vreau să îi mulţumesc pentru tot ce face pentru mine. Despre noul meu single aş putea spune că e piesă mea de suflet, cu toţii suferim în dragoste şi nu îmi e ruşine sau jenă să spun că şi eu am suferit, astfel toate cuvintele din versurile piesei sunt adevărate fiindcă tot ce vine din suflet e frumos şi adevărat”, a declarat Adi Verdeț pentru recentNEWS.ro.

Videoclipul single-ului a fost realizat miercuri seară, pe final de Dragobete, în centrul municipiului Timișoara.

„Aseară în inima Banatului adică mai exact în centru în jurul orei 20:00 am filmat videoclipul ,,VOCEA INIMII”. Am avut o întreagă echipa care sau ocupat de mine de la frizeri, stilişti, makeup până la cameramani. Doamnei Alina Cosman, proprietara salonului 5 Star din Complexul Studențesc, îi mulțumesc pentru ca are grijă în permanență de imaginea mea. Videoclipul a fost realizat de un prieten bun, profesionist în foto-video aici în Banat, numele lui fiind Gabriel Szofran”, a precizat Adi Verdeț.

Adi Verdeț nu doar cântă muzică populară, el își scrie textele și linia melodică a pieselor pe care le interpretează. ”Imnul Timișoarei”, creație proprie, se bucură de aprecierea bănățenilor.

Tânărul bănățean a reușit să cânte în duet cu artiști consacrați precum Stana Izbașa, Laura Laurențiu și Nicoleta Sârbu.