Adele: Live in London, în a doua zi de Paște la TVR 1

Adele: Live in London, în a doua zi de Paște la TVR 1
loading...

A doua zi de Paşti, telespectatorii TVR 1 urmăresc concertul susţinut de fenomenala Adele la Londra în 2015. Ascultăm cele mai mari hituri ale artistei, dar facem şi o călătorie prin extraordinara viaţă şi prin cariera vedetei. Pe 17 aprilie, de la 17.15.

În acest eveniment muzical BBC, Adele, acompaniată de trupa ei, interpretează unele dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul său, precum şi melodii în primă audiţie.

Între cântece, gazda Graham Norton vorbeşte cu Adele despre cariera şi despre viaţa ei extraordinară de până acum. Nu lipsesc nici momentele amuzante cu vedeta şi cei mai mari admiratori ai ei.

Spectacolul include şi prima apariţie TV a îndrăgitei Adele, în februarie 2013, la Gala Premiilor Oscar, atunci când „Skyfall”, de pe coaloana sonoră a celui de-al 23-lea film „James Bond”, a devenit „Cel mai bun cântec original”.

Categories: MUZICĂ

About Author

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro