Simona Halep este acuzată de fani că ar fi jucat la Beijing şi Wuhan doar pentru a încasa o fabuloasă sumă de bani, deşi ştia că este accidentată şi că se va retrage în primul meci.

Simona Halep a mers la turneele de la Wuhan şi Beijing doar pentru a încasa bonusul de un milion de dolari oferit de WTA, jucătoarelor care participă la toate turneele premier Mandatory şi Premier 5.

După cele două competiții din China, românca a bifat prezența la toate turneele Premier Mandatory și Premier 5 din 2018!

Și înainte de debutul la Wuhan, Simona Halep a acuzat probleme la spate, părăsind antrenamentul mai devreme.

Ilie Năstase consideră că Simona și-ar dori să ia o pauză, dar crede că ea e presată de sponsori să intre pe teren.

„A acceptat prea multe turnee. Dacă ar fi fost sută la sută după ea, nu ar fi mers, sunt convins! Probabil însă că are contracte semnate de acum patru, cinci luni şi trebuie să le respecte. Atunci nu avea probleme şi normal că sponsorii fac presiuni. Organizatorii de acolo ar fi vrut probabil să joace şi aşa, accidentată, cât mai mult, au făcut reclamă cu ea în turneu. Sunt multe la mijloc„, a adăugat Năstase.

27.057.715 de dolari a câștigat Simona Halep în carieră, din tenis, la care se va adăuga bonusul de 1 milion de dolari la final de 2018.