Un scandal monstru s-a iscat după finala Survivor România de la Kanal D, câştigată în mod surprinzător de Elena Ionescu! Mai mulţi fani a concursului tv sunt revoltaţi de rezultat şi acuză Kanal D că nu a jucat corect.

La scurt timp după anunțarea câștigătorului, Elena Ionescu, vedeta care a plecat acasă cu 250.000 de lei, fanii lui Emanuel au început să acuze televiziunea că voturile nu au fost înregistrate corect și că altcineva ar fi trebuit să primească premiul cel mare.

După cinci luni de emisiuni Survivor România, când în lupta pornită de Kanal D au intrat 20 de concurenți, sâmbătă seara s-au confruntat doar patru: Elena Ionescu, Lola Crudu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp. Câștigătorul finalei din Republica Dominicană a fost ales prin votul publicului, lucru considerat nedrept de unii și măsluit de alții.

Lola Crudu, Elena Ionescu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp au fost cei patru finalişti ai Survivor România. Sâmbătă, 30 mai, a avut loc desemnarea câștigătorului Survivor, în direct, prin votul publicului. Ca de fiecare dată când este implicat acesta, intervin și îndoieli, tot din partea celor care au votat și au urmărit emisiunea.

Deși pentru mulți ea e supraviețuitorul, primind și felicitări, pe de altă parte, rezultatul a fost o ”dezamăgire totală” pentru fanii celorlalți concurenți. Mulți nu i-au apreciat comportamentul Elenei, deoarece solista împărțise publicul în două din urmă cu multe ediții.

Comentarii dure pe Facebook la adresa Kanal D

„Ați furat premiul lui Emanuel!”

„Rușine kanal D! Felicitări Emanuel pentru tot parcursul acestui concurs, pentru noi tu ești câștigătorul!🏆🏆/ Dezamăgire totală 😈😈😈 ce a facut Elena in acest concurs in afara de a se certa si creia tensiuni în echipa pur si simplu sa jucat cu nervi tuturor colegilor din echipa.

Rușine Kanal D. Întâi ați furat premiul lui Ionuț jaguarul, apoi ați furat premiul lui Alin Andronic și acum ați furat premiul lui Emanuel/ Nu merita Elena sa castige….Nu s-a votat corect… Rușine! 😡 Emanuel era adevăratul câștigător…”, sunt câteva dintre sutele de comentarii negative apărute după marea finală.

Elena Ionescu a fost nominalizată de opt ori de către colegi, ca urmare a certurilor dese cu aceştia, dar de fiecare dată a fost salvată de public. Prima cu care s-a certat a fost Grațiela Duban, urmată de ceilalți membrii ai echipei „Faimoșilor”, însă de departe cel mai lung și aprig scandal l-a avut cu Ghiță Balmuș.

„Faimoșii” se tot chinuiau să scape, însă spre surprinderea lor publicul de acasă o votau constant pentru a rămâne în competiție, telespectatori care au și decis într-un final ca Elena să fie câștigătoarea „Survivor România”. Nici înainte de marea finală Ghiță nu a putut uita de certurile cu artista așa că în momentul în care a fost întrebat cine și-ar dori să câștige, acesta a răspuns că Emanuel, concurentul de la echipa „Războinicilor”.