Klaus Iohannis și Ludovic Orban sunt puși la colț. Cei doi sunt acuzaţi că ţepuiesc firmele româneşti şi că le sabotează în plină pandemie de covonavirus.

Acuzații fără precedent la adresa lui Iohannis şi Orban cu doar câteva luni înaintea alegerilor locale și parlamentare.

Social democrații au intrat într-un război extrem de dur cu președintele și cu premierul. Nici ministrul Finanțelor, Florin Cîțu nu scapă de acuzații.

Problemele economice datorate pandemiei de coronavirus au declanșat prăpădul. Seria acuzațiilor este una fără precedent.

Iohannis, Orban și Cîțu se poartă cu firmele românești ca “valutiștii” care-ți dau țeapă cu hârtie de ziar în loc de bancnote: sprijin financiar din vorbe și nimic în cont. În ultima lună s-a dublat numărul antreprenorilor care cer amânarea ratelor la bănci, fiindcă n-au cu ce să le plătească. Tinerii sunt descurajați să mai deschidă noi companii, numărul acestora scăzând la jumătate față de anul trecut. Șomajul tehnic se încheie, iar sute de mii de români rămân fără joburi. Promisiunile fără acoperire recitate non-stop de Președinte și de Guvernul PNL nu țin de foame, iar cu propaganda de partid românii nu-și pot plăti facturile”, scriu cei de la PSD pe rețelele de socializare.