Achiziția unui aparat de cafea vine la pachet și cu anumite responsabilități. Modul de utilizare, tipul de cafea folosită vor dicta de asemenea cât de bine funcționează aparatura în sine. Nu degeaba furnizorii de nișă pun la dispoziție nu doar echipamentele de acest gen, ci și consumabilele necesare.

Din rândul celor care oferă astfel de servicii se remarcă și Cafea Plus, cu pagina de prezentare cafeaplus.ro. Regăsim aici aparatură profesională, aparate de cafea Expobar ce pot fi achiziționate, nu preluate în custodie. De asemenea, în portofoliul de servicii de aici regăsim și diverse tipuri de cafea, ce poate fi achiziționată în cantitățile dorite – cafea ginseng sau instant și mai multe variante de cafea boabe, respectiv Mattina Barista/Clasic și Maestro sau Tigri Caffe Allegro/Andante sau Vivace.

Avantaje pe termen lung la achiziția aparatelor de cafea

Vorbim despre o investiție absolut necesară pentru cei care au servicii de nișă, de ospitalitate, restaurante, baruri, cafenele etc. Aparatele de acest gen sunt încadrate la produse cu garanție. În tot acest timp este asigurat service-ul în cazul în care apar probleme. Cei de la Cafea Plus spre exemplu pot realiza și deplasări, contra cost, pentru a diminua deci efortul și deranjul clientului în a transporta aparatul în service. Post garanție pot fi de asemenea asigurate servicii de acest gen, disponibilitate oricând pentru a solicita service aparate de cafea. Astfel de avantaje sunt aplicate pentru toate tipurile de aparate ce vor fi cumpărate de la acest furnizor.

De asemenea, pentru necesarul de piese de schimb ce se impun, aceeași sursă poate rezolva totul. De la piese de schimb Delonghi la cele utile pentru aparate Expobar, Necta și multe altele pot fi comandate direct de la Cafea Plus.

Furnizor de soluții pentru doritorii de investiție din nișa cafelei

Atunci când este dorită investiția într-un produs de calitate, evident căutăm specialiștii din domeniu. Aparatele de cafea sunt corelate nu doar cu investiția făcută, ci și cu experiența pe care o pot oferi consumatorilor de cafea. Un aparat bun vă scutește de mentenanța costisitoare.

Fără să fie necesar să căutați pe piața externă, să căutați surse de peste hotare privind o astfel de achiziție, cu plata de comision, transport și intermediari, Cafea Plus propune servicii complete și demonstrează că este un furnizor de soluții.

Tot aici regăsim și aparate de cafea stradale sau variante de espressoare pentru birou sau acasă, mai compacte sau cele ce funcționează cu monodoze.

Cine este Cafea Plus

Despre acest furnizor aflăm detalii din cadrul paginii oficiale. Locația fizică a coffee center-ului este în Suceava, dar serviciile pe care le oferă se adresează publicului larg, indiferent de locație.  Orice achiziţie poate fi completată de consumabilele necesare pentru aparatul de cafea dorit – zahăr, pahare, cafea sau ceai etc. Prețuri avantajoase, cu oferte active inclusiv pentru cantitățile de cafea cumpărate sunt detaliate online.

După principiul nu ai gustat o cafea bună până când nu ai încercat-o pe cea realizată de un aparat profesional, ritualul dimineților și nu numai ar trebui să însemne nu doar calitatea cafelei, ci și a aparatului utilizat.