Primul partid creat de la zero în România, de un grup de tineri care nu au mai fost membri în alte partide, se dezvoltă tot mai mult, în toată ţara. Deşi au organizaţii locale înfiinţate în jumătate din ţară, şi în cinci ţări din Diaspora, televiziunile din România refuză să spună ceva despre noul partid. Motivul? Au primit interdicţie de la actualii politicieni, să spună ceva despre noul partid pentru ca acesta să nu devină o ameninţare pentru PSD şi PNL.

În ciuda boicotului media la care sunt supuşi de doi ani de zile, membrii Noua Românie îşi văd în linişte de treabă, se promovează online, vorbesc zilnic cu cât mai mulţi români şi îi conving să li se alăture. Presa naţională nici nu vrea să audă de PNR, nu scrie un cuvinţel despre existenţa sa, televiziunile se feresc ca dracul de tămâie de Noua Românie, ca să nu îşi supere „finanţatorii”. În schimb, toată presa vuieşte despre partidele care „urmează” să se înfiinţeze, despre partidele create de politicieni corupţi şi cercetaţi penal. Televiziunile nu vor să informeze românii de faptul că un grup de tineri au curajul să creeze un partid curat din care să facă parte doar românii care nu au fost la conducerea ţării în ultimii 28 de ani. Se pare că acest lucru deranjează şi drept urmare sunt interzişi la tv.

PNR a fost creat pentru ca românii să aibă pe cine vota şi astfel ţara să scpate de partidele corupte şi nereformate. Poţi să faci parte din PNR doar dacă ai minim 18 ani şi în ultimii 7 ani nu ai fost membru al altui partid. Traseiştii nu sunt primiţi în Noua Românie şi nici politicienii care au deţinut funcţii publice în ultimii 28 de ani.

PNR este partidul creat de românii care vor cu adevărat schimbare, dar care spun NU actualilor politicieni, pe care îi vor plecaţi de la cârma României. Nu vor alianţe cu ei, nu vor înţelegeri pe sub masă şi niciun fel de compromisuri.

În fiecare zi, zeci de români se alătură PNR, scâtbiţi de ce se întâmplă în ţară şi sătui de actualii politicieni care de 28 de ani mint cu neruşinare, fură fără încetare şi apoi tot ei vin şi le spun românilor că nu pot face nimic că nu sunt bani.

Chiar dacă nu au finanţare, nu au acces la televiziunile naţionale, cei din PNR sunt optimişti că vor reuşi să se facă cunoscuţi cât mai mult şi că milioane de români vor alege să-i susţină, să vină alături de ei pentru a putea schimba ţara.

PNR propune o reformă reală în ţară, începând cu actuala clasă politică. Vor să reducă cu 60% numărul de parlamentari, să desfiinţeze pensiile speciale, să reducă numărul de consilieri locali şi judeţeni, şi să informatizeze toate structurile locale şi centrale astfel încât românii să nu mai stea ore în şir la cozi pentru orice document.

Dacă şi tu te-ai săturat de actualii politicieni şi îţi doreşti în mod real o schimbare în bine în România, nu mai sta pe margine, alătură-te echipei PNR şi fii parte a schimbării. Ajută-i să se facă cunoscuţi în toată ţara, în ciuda faptului că sunt interzişi la tv.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.