Eclipsa de lună din această noapte va schimba destinele pentru următoarea jumătate de an. Nativii unei zodii sunt favorizaţi să se umple efectiv de bani.

De pe teritoriul României, prima eclipsă de lună din 2020 poate fi observată pe tot parcursul desfăşurării. O astfel de eclipsă înseamnă că Luna nu intră de loc în umbra Pământului.

Fenomenul astronomic debutează la ora 19:08 (intrarea în penumbră) şi se încheie la ora 23:12 (cu ieşirea completă din penumbră). Faza maximă a eclipsei are loc la ora 22:10 când aproape tot discul Lunii se va afla în penumbra Pământului. Pentru că penumbra nu este foarte întunecată, vom putea observa doar o reducere în strălucire a Lunii, şi poate doar o modificare de colorit, din culoarea ei obişnuită într-un gălbui.

Iată ce prevede horoscopul pentru ziua de 11 ianuarie 2020.

Berbec – Nativii berbec sunt foarte bine aspectati la munca si in relatii. Veti lua decizii importante in posibile asocieri si parteneriate, iar la capitolul dragoste, totul pare promitator.

Taur – Taurii stau foarte bine la capitolul calatorii. Iar cei care se afla in conflict cu rudele, fie vor aplana situatia, fie vor pune punct. Cert este ca vesi gasi solutia potrivita.

Gemeni – Gemenii ar trebui sa mai amane putin orice decizie care are legatura cu strainatatea, mutari, relogari sau cursuri. Insa pe plan financiar va merge excelent.

Rac – Situatiile deficile isi vor putea face loc in viata racilor, dar si solutiile. Si daca tot vorbim de solutii, in plan familial veti discuta lucruri importante.

Leu – Nativii leu gasesc cea mai eficianta cale de a aplana un conflict, iar proiectele care implica locuinta: renovare, cumparare, inchiriere sau vanzare sunt foarte bine aspectate. Este o zi buna si pentru un imprumut asa ca profitati.

Fecioara – Pentru fecioare, dragostea ajunge la cote maxime, insa sfatul astrelor este sa nu se grabeasca cand vorbim de job sau de studii.

Balanta – Balantele vor iesi in evidenta, iar succesul este garantat, daca raman concentrate. Mare grija pe plan amoros, gelozia sau posesivitatea parteerului va pot da batai de cap.

Scorpion – Scorpionii stau foarte bine pe plan financiar, dar doar daca fac schimbari si sunt putin mai indrazneti.

Sagetator – Sagetatorii sunt plini de energie si cel mai bine a fi sa o investeasca la locul de munca.

Capricorn – Capricornii trebuie sa fie fie cat mai pozitivi. Aveti de luat decizii majore, iar comunicarea va ajuta in relatia cu bancile sau institutiile importante dar si in familie.

Varsator – Varsatorii trebuie sa fie prudenti atat in dragiste cat si in afaceri. Asta inseamna ca nu trebuie sa luati decizii majore la serviciu sau in cuplu, dar nici sa incepeti sau sa incheiati o relatie.

Pesti – Pentru pesti, schimbarile vor fi in stilul de viata. Incepeti o dieta sau facesi sport, va schimbati garderoba sau chiar aspectul. In acelati timp este o perioada in care veti gasi solutii pentru problemele de sanatate, in special cele cronice.