Șase tineri au murit duminică dimineață în localitatea Ardud din județul Satu Mare, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, a zburat prin gard în curtea unui localnic, s-a făcut zob și a luat foc.

Tragedie cumplită la Satu Mare. Șase tineri din Rătești, localitate situată la 5 km de Ardud, au murit duminică dimineață. După ce toată noaptea au petrecut la Zilele Orașului Ardud, tinerii au plecat apoi spre casă, numai că erau sub influența alcoolului și asta i-a costat viața.

Vlad Ioan Debus se afla la volanul mașinii care a intrat în capul de pod. Alături de el în mașină erau și Radu Kadar, Adrian Kadar, Mihai Căiţa, Remus Varga, Krisztofer Samok.

Potrivit ActualMM.ro, accidentul s-a produs la ora 09.00 în localitatea Ardud, când mașina a intrat într-un podeț. După ce s-au izbit cu autoturismul de un podeț din beton, mașina a fost aruncată printr-un gard în curtea unui imobil. Autoturismul a luat apoi foc. Toți cei șase oameni au murit pe loc. Conducătorul auto se pare era beat și avea permisul suspendat.

IJP Satu Mare spune că: În data de 16.08.2015 în jurul orei ora 08.40, pe DN 19A, în localitatea Ardud, județul Satu Mare, D. Ioan de 26 ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, pe fondul vitezei excesive, la ieșirea dintr-o curbă, a pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu un cap de pod aflat pe partea dreapta a direcției de mers, de unde a ricoșat în gardul unui imobil de pe raza localității. În urma evenimentului a rezultat decesul  conducătorului auto precum și a altor cinci persoane, pasageri în autoturism. Din verificările întreprinse s-a constatat că autoturismul avea plăcuțele cu numerele de înmatriculare provizorii, expirate de la data de 28.07.2015. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.