Zi după zi tehnologia ne surprinde cu noi și noi apariții, iar piața accesoriilor nu face nimic altceva decât să completeze acest aspect. Atunci când vine vorba despre accesorii Apple, preferințele pot să difere, gusturile pot fi distincte, însă există și puncte comune în rândul utilizatorilor.

Soluții există și sunt oferite într-un mod generos de piață, indiferent dacă este vorba despre mediul offline sau cel online. În sfera virtuală există însă un plus de accesibilitate și o ofertă parcă mai diversificată – iată și de ce magazinul online Stifler.ro vine în întâmpinarea doritorilor cu o gamă de accesorii Apple pe care ar trebui să o consulte orice utilizator care îndrăgește acest brand.

Topul accesoriilor Apple de avut și în 2018

Trend-urile se schimbă de la an la an, uneori chiar de la sezon la sezon. Există însă o serie de accesorii care rămân tot timpul o prioritate pentru utilizatori. Să vedem care sunt elementele de bază în accesorizarea unui smartphone Apple, conform recomandărilor celor de la Stifler.ro.

  1. Accesorii de protecție

Cu siguranță reprezintă o prioritate pentru utilizatorii de smartphone-uri de la Apple și nu numai. Nevoia de protecție primează, întrucât modelele noi de smartphone-uri sunt pe cât de inteligente, pe atât de sensibile, chiar dacă producătorii caută mereu soluții pentru a le face mai rezistente.

În seria de accesorii cu rol de protecție se înscriu huse și folii de protecție, disponibile pentru modele variate lansate pe piață de cunoscutul producător Apple. Pe www.stifler.ro pot fi găsite astfel accesorii de protecție pentru modele pornind de la iPhone 5 și ajungând până la iPhone X.

  1. Cabluri, încărcătoare și adaptoare

Probabil doar utilizatorii cei mai norocoși ai unui iPhone nu au avut niciodată probleme cu cablurile și încărcătoarele acestor telefoane. Motivul nu e calitatea lor îndoielnică, ci faptul că se numără printre cele mai perisabile accesorii. Adesea sunt supuse accidentelor și astfel apare nevoia de a le înlocui.

De la încărcătoare și cabluri universale până la astfel de accesorii destinate specific anumitor tipuri de telefoane, în oferta magazinului online www.stifler.ro orice utilizator poate regăsi soluțiile potrivite. În variante diverse, cablurile, încărcătoarele și adaptoarele reprezintă cu siguranță accesorii Apple la mare căutare și în 2018.

  1. Suporturi auto

Este vorba despre un accesoriu pe cât de simplu, pe atât de practic. Suporturile auto garantează stabilitatea dorită telefonului și oferă tototată conducătorului auto posibilitatea de a manevra nestânjenit comenzile vehiculului chiar și atunci când se orientează pe GPS sau se află într-o convorbire.

La partea de suporturi auto cei de la Stifler propun de asemenea variante ce se pliază perfect pe preferințele utilizatorilor. Se remarcă însă acele suporturi magnetice cu prindere în prizele de aer din bord, care fixează telefonul la îndemâna șoferului. Cu siguranță și aceste accesorii merită trecute în lista de „must have”!