Vrei ca apartamentul sau casa visurilor tale sa devina realitate? Vrei sa fii independenta si stabila financiar, sa fii pe picioarele tale. Acum o poti face rapid. Incepe munca la Studio20 ca model de videochat glamour, in orice oras mare din Romania, intre 16 Septembrie si 30 Octombrie 2021, si poti avea casa sau apartament in rate fara dobanda chiar in noaptea de Revelion!

Intre 16 septembrie si 31 octombrie orice model ce se angajeaza la Studio20 poate primi un apartament in rate cu 0% dobanda chiar pe 1 ianuarie 2022!

Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a beneficia de aceasta oportunitate sunt simple

Daca esti deja model de videochat, stii ca poti castiga sume mari intr-un timp mult mai scurt decat daca lucrezi in alt domeniu. Daca te gandesti sa devii model, sigur ai auzit sau citit despre sumele pe care le castiga modelele si vrei sa profiti de aceasta oportuniate pentru a-ti indeplini dorintele personale si materiale.

Pe langa training gratuit, cursuri de limba engleza, limuzina Studio20 si multe alte beneficii pe care le ofera Studio20, acum modelele au ocazia de a-si achizitiona rapid o casa sau un apartament in rate cu dobanda zero.

Studio 20 iti ofera sansa de a avea locuinta pe care ti-o doresti, si mai mult de atat, impreuna cu managerul de studio, vei face un plan financiar in care poti vedea cat de repede poti plati ratele si de cate ore ai nevoie pentru a-ti realiza visul.

Cum ma calific pentru aceasta oportunitate?

Incepi prima logare la oricare din sediile Studio20 din Romania intre 16 si 30 Octombrie 2021.

Pana pe 31 Decembrie 2021 faci o medie de minim 3000 de euro pe perioada si 20000 de euro total sales (te ajutam noi, daca te tii de program). Managerul studioului va analiza castigurile tale din primele 3 luni si impreuna veti realiza un plan pentru viitor.

Pe 1 ianuarie iti alegi o casa sau un apartament si noi ti-o cumparam in rate, valoarea si numarul ratelor fiind flexibila pentru ati permite sa scapi de ele cat mai rapid.

Daca iti doresti cu adevarat sa ai casa viurilor tale, dar ai chef de munca, contacteaza chiar acum unul din sediile Studio20.

Cu siguranta ai citit multe despre beneficiile pe care ti le poate oferi jobul de model videochat, de la veniturile mari, la sansa de a invata despre oameni si cum sa comunici in avantajul tau in viata, dar ce spui de o locuinta a ta de la Studio 20?

Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, ofera modelelor sale oportunitatea de a fi proprietarele propriei case si te ajuta sa iti rambursezi ratele pentru locuinta cat mai repede.

Care e valoarea maxima a casei? Valoare maxima depinde de venitul tau mediu ca rata sa fie sustenabila. Asta inseamna ca dupa ce platesti rata, sa iti ramana suficienti bani nu doar ca sa supravietuiesti, dar ca sa traiesti frumos in continuare.

Ce tip de locuinta iti poti cumpara? Impreuna cu un agent imobiliar, vom analiza care e casa pe care ti-o doresti si cum poti ajunge sa o ai. Noi recomandam o casa /apartament nou, gata finalizat, in care sa te poti muta cat mai repede.

Cum vei plati locuinta? Plata ratelor va fi extrem de simpla, la fiecare perioada de plata vei avea o parte a platii pe care o vei aloca direct ratelor pentru locuinta ta.

Studio20 este o companie ce are in prezent 350 de angajati permamenti si peste 1000 de colaboratori (modele). Isi desfasoara activitatea in 33 locatii, din 6 tari (Romania, Statele Unite, Columbia, Ungaria, Cipru si Cehia), pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud). Studio20 a realizat o cifra de afaceri in 2020 o cifra de afaceri de 35 de milioane euro. In Romania are locatii in toate orasele mari: Bucuresti, Pitesti, Cluj-Napoca, Oradea, Ploiesti, Brasov, Timisoara si Craiova.

Cel mai mare studio de videochat din lume – Studio20 București Unirii

Avand o suprafata de peste 1500 metrii patrati , Studio 20 București Unirii este cel mai mare studio de videochat din lume. Aflat in cladirea City Business Center, noua locatie detinuta de Studio 20 are 35 de camere tematice, unde modelele isi pot desfasura activitatea in conditii de lux, dar si zone de relaxare, cafenea, restaurant, masaj si jacuzzi. Cel mai mare studio de videochat din lume este amplasat strategic in zona Unirii. Studio Videochat Unirii ce imbina armonios spatiile de discutii cu cele de relaxare, bucatarie, zona de make-up, de masaj si fitness.

Studio Videochat Pitesti marca Studio20, cel mai bun studio de videochat din Pitesti

Daca esti din Pitesti, arati bine si esti o tanara care isi doreste mai mult de la viata, iti doresti casa mult visata si o cariera de succes vino sa faci parte din echipa celui mai mare studio de videochat din lume, Studio 20, acum si in Pitesti! Aici vei avea posibilitatea sa devii un model de succes si sa castigi si peste 10.000 de dolari pe luna. Vei beneficia de un loc de munca bine platit, sigur si legal, si vei avea de castigat atat pe plan profesional, cat si personal.

Studioul are un design modern, luxos si diversificat. Acesta dispune de 10 camere tematice dotate cu echipamente atractive si tehnologie de ultima generatie, care sa te ajute sa devii un model de top.

La Studio Videochat Pitesti vei face bani in timp ce te distrezi, iar cu sumele fabuloase pe care le vei castiga iti vor permite sa obtii o casa asa cum iti doresti sau sa iti cumperi o masina de lux. Iti vei permite cele mai scumpe haine, precum si vacantele exotice la care ai visat toata viata. Asta pentru ca la Studio 20 visurile devin realitate!

Vino sa „Excelam impreuna!” Te asteptam la sediul studioului de videochat din Pitesti marca Studio 20, situat chiar in centrul orasului tau, in cadrul complexului Fortuna (Bvd. I.C. Bratianu, Nr. 3).

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic sau prin e-mail si sa stabilesti un interviu cu unul din reprezentantii nostri. Echipa noastra din cadrul studioului de videochat din Pitesti iti va fi alaturi asigurandu-ti trainingul necesar pentru a ajunge la success cat mai rapid.