Studentul care s-a aruncat vineri, de pe acoperişul căminului în care locuia, a decedat. Medicii nu i-au mai putut salva viaţa tânărului de 23 de ani, abandonat de familie.

Cei şapte negociatori care au venit în faţa căminului, nu au reuşit să-l convingă pe tânăr să renunţe la gestul său. După trei ore de stat pe acoperiş, studentul s-a aruncat în gol sub privirile pompierilor, poliţiştilor şi echipajelor medicale.

Pompierii apucaseră să pună câteva saltale luate din cămin, dar tânărul și-a schimbat poziția din lateralul acoperișului și a sărit din față.

Medicii l-au resuscitat preţ de 45 de minute, însă acesta a murit la spital.

Tânărul a fost incoerent în timpul negocierilor. În momentul în care polițiștii au urcat să îl salveze, tânărul a blocat fereastra de acces.

Tânărul de 23 de ani, a fost abandonat de părinți. Până la 14 ani a locuit în sat în apropierea Bucureștiului, după care s-a mutat în Capitală, unde a locuit în zona Floreasca.

Acesta a fost angajat ca receptioner iar din primul an de facultate consuma droguri. Acesta era antrenor de fitness și a renunțat la Academia de Studii Economice în anul I, susțin surse citate de Antena 3.

Nu se știe cu exactitate care este motivul pentru care tânărul a luat decizia extremă. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili motivele care l-au determinat să se sinucidă.