A murit soţul ministrului de Interne, Carmen Dan. A fost deschis dosar dosar penal de moarte suspectă

A murit soţul ministrului de Interne, Carmen Dan. A fost deschis dosar dosar penal de moarte suspectă
loading...

Tragedie în familia Ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan. Soţul său, Corneliu Daniel Dan a fost găsit mort în locuinţa sa din Videle. Avea doar 57 de ani. Autorităţile au deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a fost deschis un dosar de moarte suspectă în cazul unui bărbat de 57 de ani, găsit fără viaţă, marţi, în locuinţa sa din Videle.

Este o moarte suspectă la Videle. Este vorba despre un bărbat de 57 de ani, care a fost transportat la morga spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Nu prezenta urme de violenţă la nivelul corpului. Este vorba despre o sesizare directă, făcută marţi de vecinii din blocul respectiv, care au anunţat faptul că nu l-au mai văzut de o vreme pe bărbatul de 57 de ani. S-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Teodora Dragole.

Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman pentru continuarea cercetărilor.

Potrivit ultimei declaraţii de avere a Ministrului Carmen Dan, soţul său a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până pe 31 mai 2017, având un salariu anual de 60.000 de lei.

Categorii: ȘTIRI

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro