Românii s-au trezit la realitate şi pun bazele celui mai mare proiect naţional care va schimba definitiv ţara. Sătui să stea pe margine şi să vadă de cine sunt conduşi, românii trec la acţiune. Şi-au făcut un partid de la zero în care acceptă doar pe cei care vor cu adevărat schimbare, dar cu condiţia să nu fi fost în alt partid în  ultimii 7 ani.

Începe marea schimbare în România. În timp ce politicienii sunt în vacanţă, românii le pregătesc o lovitură de proporţii. Deşi mulţi dintre ei sunt în vacanţă, românii s-au săturat să fie conduşi de politicieni corupţi şi incompetenţi şi au hotărât să îşi ia soarta în propriile mâini.

Pe zi ce trece, tot mai mulţi români aleg să se alăture echipei Noua Românie pentru că acest partid este construit de la zero, de către tineri care nu au mai făcut politică.

Faptul că nu sunt acceptaţi traseişti şi nici membri din alte partide şi că cei care au condus România în ultimii 27 de ani, nu pot deveni membri, sunt argumentele care-i determină pe tot mai mulţi români, să se înscrie în PNR.

Noua Românie este singurul partid din România, independent 100%, unde cotizaţiile şi donaţiile se încasează în mod transparent, doar prin bancă.

PNR este singurul partid care are cuajul să propună un proiect de lege prin care numărul parlamentarilor se reduce cu 60%, şi implicit costurile cu funcţionarea Parlamentului se vor reduce considerabil. Noua Românie va iniţia un proiect de lege pentru anularea pensiilor speciala tuturor politicienilor şi primarilor. Se va introduce principiul contributivităţii tuturor categoriilor socio-profesionale.

În plus, pentru că sistenul de justiţie nu funcţionează, PNR propune legi pentru reformarea reală a legilor din domeniul justiţiei şi implicit legea răspunderii magistraţilor. Toţi magistraţii care comit erori judiciare cu sau fără intenţie, trebuie să plătească.

În cei doi ani de existenţă, PNR are 28 de Organizaţii Locale, şase în Bucureşti, patru în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia, Germania şi 18 în ţară, la Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Craiova, Cluj Napoca, Oradea, Deva, Satu Mare, Iaşi, Bacău, Bălceşti, Buzău, Tulcea, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ, Galaţi şi Reşiţa.

Şi toate astea au fost obţinute cu foarte puţini bani, proveniţi din cotizaţia de 5 lei lunară, plătită de cei care au dorit să devină membri.

Avem o țară, mare, frumoasă, încă bogată, dar prost de tot gestionată. Nu avem lideri care să-și iubească țara și să poarte de grijă propriului popor care i-a pus în funcție la cârma țării.

Pentru că îşi doresc să aibă câte o structură locală în fiecare judeţ din ţară, până la finalul anului 2017, cei din echipa Noua Românie cheamă la implicare toţi românii dornici de schimbare.

Poţi să te alături echipei Noua Românie dacă ai minim 18 ani, dacă nu ai fost membru în alt partid în ultimii 7 ani şi dacă accepţi să contribui cu o cotizaţie anuală de 60 lei în contul PNR.

Membrii din Noua Românie sunt hotărâți ca indiferent de greutăți și volumul de muncă, să nu cedeze, să dezvolte proiectul și să convingă românii că ei sunt adevărata alternativă la actuala clasă politică și că nu vin să fure ceva sau să manipuleze pe cineva.

Lucrurile nu se schimbă de la sine. Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.