Pandemia de coronavirus schimbă sistemul medical românesc. Izolarea la domiciliu, restricţiile de circulaţie şi distanţarea social, i-au determinat pe trei tineri români să pună bazele unui proiect unic în România.

Au lansat prima clinică medicală online din ţară, care oferă servicii medicale de la distanţă, turism medical dar şi servicii medicale complete în sistem tradiţional prin reţeaua de clinici naţionale şi internaţionale.

Succes Grup, Ag Healthline şi Karma Medical şi-au unit forţele pentru a pune bazele primei clinici medicale online din România.

Vlad Panait, recunoscut pentru expertiza în domeniul educaţiei medicale din România şi Daniel Avram, care după zeci de ani de experienţă în multinaţionale şi-a transformat pasiunea pentru turism într-o afacere de success, s-au alăturat proiectului Clinica Online.

Un doctor renumit s-a alăturat proiectului medical inovator

Doctorul Florin Graur, cu o vastă experienţă în chirurgia laparoscopică, chirurgie hepatobiliară şi transplant hepatic, face parte din proiectul medical.

Clinica medicală online este un “spital virtual” care îţi oferă rapid şi eficient servicii medicale la clinici din ţară şi străinătate.

Consultaţii, tratamente, investigaţii clinice şi de laborator, acces la tehnologii medicale innovative, transport către clinicile medicale din ţară şi străinătate.

Clinica Online îţi pune la dispoziţie un număr foarte mare de centre medicale de sănătate şi experţi medicali pentru a putea avea acces rapid şi eficient, la cele mai bune terapii medicale din lume.

Sistemul medical online funcţionează foarte uşor

Trimiţi un email la Clinica Online, spui ce probleme de sănătate ai, iar de aici, toată munca revine angajaţilor clincii care îţi pun la dispoziţie soluţii medicale, medici, experţi, clinici, tratamente, astfel încât să fii sănătos în cel mai scurt timp posibil fără să mai fii nevoit să alergi de la o clinica la alta, să dai zeci de telefoane şi email-uri.

Astfel că problema ta de sănătate este la doar un click distanţă de a fi rezolvată fără drumurui inutile, bătăi de cap şi bani cheltuiţi fără rezultate.

Clinica Online îşi propune să ajute toţi românii care îşi doresc servicii medicale la standard internaţionale.