A fost furată cea mai scumpă rochie de la gala Oscar 2015

Cea mai scumpă rochie de la Gala Premiilor Oscar 2015, creată de de casa de modă Calvin Klein pentru actriţa Lupita Nyong’o, a fost furată miercuri, dintr-o cameră a hotelului London din West Hollywood.

Lupita Nyong’o a rămas fără rochia de 150.000 de euro, făcută din 6,000 de perle, cu care actrița a făcut furori la Gala Oscar 2015.

Doar trei zile s-a putut bucura actrița de luxoasa rochie din perle. Hoții au pândit-o, au pătruns în camera ei de hotel și au fugit cu prețioasa rochie din perle naturale.

Poliţia din Los Angeles a deschis o anchetă asupra acestui caz, întrucât nu există semne de intrare prin efracţie în camera de hotel unde era cazată actrița.

Deși valora 150,000 de euro, rochia nu a fost închisă în camera cu valori a hotelului, evitându-se astfel furtul acesteia.

Fapt ce ridică multe semne de întrebare pentru anchetatorii americani.

Lupita Nyong’o a făcut furori duminică seară, pe covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar 2015, cu rochia din perle, despre care actrița spune că a vrut să fie o ”croială fluidă şi lichidă care să reprezinte o ofrandă adusă mării”.

Rochia a fost creată special pentru Lupita, de designerul Francisco Costa de la casa de modă Calvin Klein.

În 2014, actriţa kenyană a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru evoluţia din filmul „12 ani de sclavie” . Iar revista People a desemnat-o pe Lupita cea mai frumoasă femeie din 2014.

Vrei sa fii la curent cu noile stiri? Da-ne un like!