Grație tehnologiei moderne, acum poți face sex oral de la distanță prin intermediul unei aplicații ce rulează pe smartphone.

De când sunt smartphone-urile pe piață, a apărut și vibratorul conectat la iPhone-ul, prezervativul cu USB, aplicația pentru contracepție… Iată însă că vârful tehnologiei sexuale sau sexualității tehnologice este reprezentat de o nouă aplicație pentru sex oral, relatează AS.com.

Cast O este o aplicație care trebuie corelată cu deja cunoscutul Lovense Bluetooth Blush, un vibrator care poate fi controlat de la distanță, prin smartphone.

Aplicația Cast O permite simularea mișcărilor de sex oral și înregistrarea lor într-un fișier ce poate fi transmis (în timp real) către un alt dispozitiv inteligent sau, pur și simplu stocat pe web, într-o bază de date digitală care poate fi privată sau publică, după caz.

Concret, mișcările sunt înregistrate funcție de modul în care utilizatoarea (sau de ce nu?, utilizatorul) linge ecranul. Odată fișierul ajuns la destinatar, el va genera vibrații conform mișcărilor înregistrate la celălalt capăt al firului. Și nu, nu vibrează mobilul direct, ci un alt dispozitiv erotic din gama Lovense Bluetooth Blush!