Gest şocant al unei femei din SUA. Aceasta şi-a băgat copilul de un an şi două luni, în maşină după care i-a dat foc. Tânăra mămică a privit mai apoi cum maşina ardea ca o torţă.

Potrivit ABC NEWS, Caylin Alisse Watson, de 23 de ani, a oprit mașina la marginea unei autostrăzi din Carolina de Sud, a coborât și i-a dat foc, după care a privit cum autoturismul este cuprins de flăcări.

Mai mulți șoferi au oprit, au scos copilul din mașină și au anunțat echipele de intervenție. Anchetatorii spun că femeia și copilul ei miroseau puternic a lichid inflamabil, semn că a fost vorba de o acțiune premeditată, cu scopul de „a produce vătămarea gravă sau moartea copilului”.

Copilul a suferit arsuri grave și a fost dus la un spital din Augusta, Georgia. A suferit deja o intervenție chirurgicală care s-a încheiat cu succes, însă starea lui rămâne gravă.

Și mama a primit îngrijiri medicale pentru leziuni minore, după care a fost dusă în arest, fiind acuzată de tentativă de omor, rănirea gravă a unui minor și declanșarea unui incendiu.