O nouă fotografie incendiară cu Ludovic Orban fumând în sediul Guvernului României, a fost publicată pe facebook. E a doua în ultimele 48 de ore. Semn că la Guvern se fumează şi bea la ordinea zilei ca la birt.

Întâmplarea din 25 mai de ziua premierului, nu pare să fie doar o „scăpare” ci un lucru care se întâmplă zilnic la Guvern.

Cristian Vasilcoiu a publicat duminică, o poză în care Ludovic Orban poate fi văzut din nou fără masca de protecție și cu țigarea în mână, fumând chiar în timpul unei ședințe de Guvern.

Din categoria învățămintele premierului Orban către popor, azi lecția Reguli de igienă: se fumează și în sala de ședințe de Guvern!”, a scrie Cristian Vasilcoiu pe facebook.

Consilierul Olguței Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, a comentat după aparția celei de-a doua imagini cu premierul Orban.

,,Apariția celei de-a doua fotografii, care mi-a fost transmisă de o altă sursă, care a ținut să demonstreze că fumatul și băutul în Guvernul PNL nu sunt o excepție prilejuită de ziua premierului Orban, ci mai degrabă o regulă, arată că SPP este praf! Apropos, când ne spune SPP cum a reușit un om de afaceri să bage patru sticle de la Gavulin din ăla în biroul premierului?! Dacă erau patru bombe?! Cât despre Poliția Română, aceasta a ajuns cârpa de șters imaginea lui Orban și a camarilei PNL?! Ce e cu glumă aia cu amenda, în condițiile în care Poliția nu are competență în Palatul Victoria, ci SPP?! Păcat de uniformele alea și mândria pe care ar trebui să o impună și respecte!” a scris Cristian Vasilcoiu pe pagina sa de Facebook.

Sâmbătă, Orban, încercând să se scoată, a sunat singur la poliţie şi a cerut să fie amendat pe motiv că a fumat în Guvern. A primit o amendă de 3000 lei pe care spune că a plătit-o online.

Şi miniştrii care apăreau în fotografie la şpriţ cu Orban, ar fi fost amendaţi de poliţie.