Fântâna dvs. sau putul de apă reprezinta cele mai valoroase active ale casei dvs. care produce în mod continuu apă curată și sigură pentru a asigura sănătatea bună a familiei dumneavoastră sau pentru uz menajer sau gradinarit.

Cu toate acestea, dacă vă confruntați cu probleme cum ar fi pompa de puțului de apa care are nevoie de o inlocuire sau reparatie sau putul de apă innisipat, este imperativ să alegeți serviciile calificate ale companiilor de forare a puțurilor de apă aproape de dumneavoastra pentru a vă denisipa putul de apa existent sau a va fora unul  nou. Când doriți să angajați o companie de foraj de puțuri de apă, asigurați-vă că urmați aceste cinci sfaturi pentru a alege compania potrivită pentru casa dvs.

1. Verificați istoricul si autorizatiile firmei de foraj

Antreprenorii din domeniul foraje puțuri apă Bucuresti Ilfov si din intreaga Romanie trebuie să fie autorizați și acreditați Apele Romane si Ministerul Mediului. Acestea ar trebui, de asemenea, să aibe asigurarea pentru daune materiale. Așadar, asigurați-vă că alegeți un antreprenor licențiat, este posibil să nu aveți o cale de ieșire în cazul în care o companie privată nu reușește să finalizeze lucrarea în mod corespunzător sau cauzează daune proprietății dvs.

2. Cereti recomandări ale clientilor unde au mai executat lucrari

Forarea puțurilor de apă este un proiect costisitor. Prin urmare, trebuie să alegeți antreprenorul potrivit care va face treaba corect. Asigurați-vă că faceți cercetări aprofundate și solicitați referințe și recomandări de la oameni pentru a vă restrânge opțiunile. Verificarea recenziilor și evaluărilor online ale diferitelor companii este, de asemenea, o idee minunată pentru a găsi antreprenorul potrivit.

3. Gandiți-va în primul rand la nevoile dvs. de apă

Un antreprenor calificat pentru lucrari de foraje puturi de apă vă va analiza nevoile de apă pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru alimentarea cu apă sin surse subterane. De fapt, diametrul, debitul si adancimea puțului dvs. de apă poate depinde de dimensiunea casei și a familiei dvs., precum și de nevoile suplimentare de apă, cum ar fi animalele sau terenurile agricole. Firma de foraje puturi apă subterană ar trebui să supravegheze puturile de apă existente din apropiere pentru a estima adâncimea și volumul de apă din fântâna de acasă.

4. Cititi cu atentie contractul de pestari servicii

Revizuirea contractului cu firma dvs. de apă subterană înainte de semnare este o modalitate excelentă de a afla o companie legitimă de forare a puțurilor de apă pentru casa dvs. De asemenea, ar trebui să verificați dacă antreprenorul ales de dvs. va poate facilita obtinerea documentelor necesare punerii in exploatare putului de apă:

  • Aviz de exploatare dureaza aproximativ 2 saptamani dupa depunerea dosarului cu toate actele ;
  • Documentatia poate fi intocmita in 10 zile lucratoare de la data semnarii contractului si punerii la dispozitie a documentelor necesare. de acasă.

5. Intrebati care  este pretul final al lucrarii de foraj pentru alimentare cu apa

Obținerea de cotații de preturi de la mai multe companii de foraje puturi și contractori este modalitatea corectă de a face cea mai bună selecție. Trebuie să țineți cont întotdeauna că opțiunile ieftine nu sunt întotdeauna cele mai bune și, prin urmare, ar trebui să luați în considerare reputația și experiența companiei dvs. de foraj de puțuri de apă pentru a obține cel mai bun rezultat pentru investiția dvs. Vezi cum se calculeaza pretul pentru foraje puturi apa aici.

Schimbați-vă sursa de apă cu EUForaje.ro

Atunci cand căutați un profesionist și o companie experimentată de foraj de puțuri de apă în Bucuresti, județul Ilfov sau in Roamnia, apelați la specialistii cu multa experienta in foraje pentru alimentare cu apa inscrisi in portalul EUForaje.ro. De asemenea, le puteți oferi detaliile dvs. în formularul furnizat in site pentru a afla mai multe despre serviciile acestora de forare a puțurilor de apă și despre necesitățile esențiale de tratare a apei din puț pentru fântâna dvs. de apă.